Kiüríttetik a Sirályt

2011. május 18. 14:49
Felszólította Budapest Főváros Önkormányzata a Városi Színház Művészeti Kht. ügyvezető igazgatóját, Szalai Szabó Istvánt, hogy május 26-ig ürítse ki a Király utcában működő Sirályt.

A Főváros Önkormányzat levélben közölte a Városi Színház Művészeti Kht. ügyvezető igazgatójával, Szalai Szabó Istvánnal, hogy ürítsék ki a hatodik kerületi Király utca 50. szám alatti Sirályt. A háromszintes hely pincéjében színház- és koncertterem, a földszinten kávézó-kocsma, az emeleten könyvtár található. A Sirály május 26-án délelőtt tíz óráig kell „rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban, kiürítve, tisztán a tulajdonos birtokába bocsátani.

A 262 négyzetméter alapterületű helyiség használatáról a Budapest Székesfőváros Könyvesháza Alapítvánnyal kötött együttműködési megállapodás 2005. október 31-én megszűnt - indokolja a felszólítást az önkormányzat. „A helyiségek birtokba adása és az ahhoz kapcsolódó elszámolások tekintetében folyamatban lévő perben az alapítvány úgy nyilatkozott, hogy a helyiségekben semmilyen ingósága vagy egyéb vagyontárgya nincs, ezáltal felhatalmazza a tulajdonost a helyiségek birtokba vételére” - írják.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez tényleg ideológiai háború, de nem úgy, ahogy mondod. Na mindegy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés