Független győzelem a pilisi választáson

2011. május 16. 11:29
A főváros XVI. kerületében tartott időközi választáson a Fidesz jelöltje nyert.

Független jelölt kapta a legtöbb szavazatot a Pest megyei Pilis kettes számú választókerületében vasárnap tartott időközi önkormányzati képviselő-választáson. Az időközi választást azért kellett kiírni, mert a körzetet korábban képviselő Kerepeszki Mónika (Fidesz) lemondott posztjáról, miután külszolgálati munkára kérték fel.

A választásra jogosultak 20,1 százaléka, 212 lakos járult az urnához. A képviselői mandátumot a független Domonyi Károly nyerte el 79 vokssal, a második helyen az MSZP-s Andrási Julianna végzett (62 szavazat), a harmadik helyre a jobbikos Koszorú Árpád futott be (42 szavazat), a negyedik pedig a fideszes Némethné Fiel Gabriella Piroska lett (29 szavazat).

A főváros XVI. kerületében szintén időközi választáson a fideszes jelölt nyert: Vincze Ágnes 488 szavazattal, a voksok csaknem 51 százalékéval szerezte meg a mandátumot. Az időközi választáson másodikként a független Büki Tamás végzett 20,3 százalékkal, míg a szocialista Király András 15,8 százalékkal lett a harmadik.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A B-közép azt üzente Pilisen, hogy

PUHA vagy Viktor!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés