Tarlós-Orbán találkozó szeptemberben

2010. augusztus 25. 8:23
A főpolgármester-jelölt és a miniszterelnök találkozóján mindenképp napirendre kerül a négyes metró ügye. Tarlós és Orbán tárgyalnak a főváros működtetését érintő törvénymódosító-csomagról is, amelyet Tarlós György Istvánnal jegyez.
Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szeptember elején találkozik Orbán Viktorral, hogy a főváros működtetését érintő törvénymódosító-csomagról tárgyaljanak. Tarlós a javaslatot György Istvánnal jegyzi, aki választási győzelme esetén a helyettese lenne.
 
– Ha sikerül a miniszterelnök úr támogatását megszerezni, ősszel a parlament elé terjesztjük a javaslatot. S ha megválasztanak főpolgármesternek, és a T. Ház előtt lesz a módosítócsomag, én le is mondok a parlamenti mandátumomról – nyilatkozta a Népszabadságnak Tarlós István. A főpolgármester-jelölt pénzügyi konkrétumokról nem tájékoztatta a lapot, mert „nem tudjuk pontosan, milyen állapotban van a kassza, milyen az a hagyaték, amit az SZDSZ–MSZP budapesti vezetés hagy maga után”.
 
Nyilvánvalóan fontos tétel a 4-es metró befejezése. Ez nekem mindenképpen célom, és tudomásom szerint Orbán Viktor miniszterelnök úrral egyezik a véleményünk. A találkozón a 4-es metró befejezésének kérdése nyilvánvalóan napirendre kerül – fogalmazott. „Orbán Viktorral eddig is jó tárgyalópartnerek voltunk, mindig komolyan vette a felvetéseimet, a kéréseimet” - tette hozzá Tarlós.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés