Belharcok és botrányok sora a Jobbikban

2010. augusztus 18. 8:37
A Jobbik belharcairól és belső botrányairól készített összeállítást a Hírszerző: felbukkan benne a lapunk által megtalált Kultiplex-vezető jobbikos, az antiszemita könyveiről elhíresült Gede Testvérek és a gárda demoralizálása is.

Kedden a Kuruc.info nekitámadt Bodor Andrásnak, a Jobbik hegyvidéki önkormányzati képviselőjelöltnek, miután blogunkon megírtuk, Bodor a Tilos rádió stúdiójának is helyt adó Kultiplex vezetője volt. „Az ellentmondás ugyanis nyilvánvaló, s akinek van szeme, láthatja. Nem mindegy ugyanis, hogy a vezetője voltam a Kultiplex nevű szórakozóhelynek, vagy csak az épület béreltem tőlük és semmi közöm hozzuk” - írják Bodor magyarázkodó levelére válaszolva.

Tisztázatlan ügyek

Az antiszemita irodalom kiadásával foglalkozó Gede Testvérek könyvkiadó XIII. kerületi könyvesboltja a Jobbik kopogtatócédula-gyűjtőhelyeként funkcionál. Adolf Hitler Mein Kampf-ja a Gede Testvérek kiadásában valamiért a Krisztus tanításainak politikai gyakorlata alcímet kapta, emlékeztet a Hírszerző.

A Jobbikban tovább dúlnak a belharcok: Pősze Lajos gárdakritikus nyilatkozata után az a Toroczkai László lett a párt csongrádi jelöltje, aki hadat üzent a párt szakpolitikusainak, akik a gárdától nagyobb távolságot tartanának. Eközben a gárda volt főkapitánya, Kiss Róbert csókolózós videója miatt lemondott, utóda pedig Ináncsi József lett, akit sokan Kiss emberének tartanak.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés