Kétmillióra büntették Bolgár Györgyöt

2010. április 29. 11:56
Nem fedte fel rágalmazó betelefonálója kilétét, helyreigazításnak pedig nem adott helyet, ezért marasztalta el a Fővárosi Ítélőtábla az újságírót. Bolgár azzal védekezett az eljárások során, hogy őt még sosem marasztalták el.

Még 2007. március 15-én egy betelefonáló azt állította Bolgár György Klubrádiós műsorában, hogy látta a TV2 élő adásában Kruchina Károlyt, amint a Balettintézet állványából épít barikádot. A műsorvezető egyetértőleg kommentálta telefonáló értesüléseit, holott Kruchina testvérével együtt ebben az időpontban Németországban tartózkodott. Bolgár nem fedte fel hallgatója személyazonosságát, aki később Bodoky Tamásnak fogalmazott meg további vádakat telefonon. Bolgárt jogerősen kétmillió forintra büntette a Fővárosi Ítélőtábla, a kártérítést Kruchina Károlynak és Vincének köteles megfizetni. A műsorvezető és ügyvédje, dr. Magyar György azzal védekezett az ORTT-től a polgári perig húzódó eljárások során, hogy állítása szerint Bolgárt még soha, semmiben nem marasztalták el.

Kínai Kálmán és Trágár
2010. April 29. 14:05
Mielőtt belefeledkeznénk az új kormány várható hülyeségeinek fikázásába, lélekerősítőként mindig 2006. október 23-ra, Bolgár Györgyre és az egész cinikus - és konkrétan vérszomjas - balliberális médiára fogunk gondolni. Mert inkább száz Szíjjártó Péter, mint egy bűnözőket mentegető Bolgárúr.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

nagyon helyes, Isten tartsa meg a jószokásukat

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés