Új szintre lépett Magyar Péter földön csúszós-mászós botránya – lementették a felvételeket a Dunába hajított telefonról

2024. július 06. 10:31

Árulkodó bizonyítékokhoz juthatott a rendőrség.

2024. július 06. 10:31

Nyitókép: Képernyőfelvétel

 

Több tanúvallomás is született már a rendőrségi nyomozás során, amely Magyar Péter diszkóbotránya ügyében indult – értesült a Magyar Nemzet.  A lap információi szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság mások mellett kihallgatta azt a személyt is, akivel a Tisza Párt alelnöke konfliktusba keveredett az egyik belvárosi szórakozóhelyen június 21-én.

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről június 21-én hajnalban. A politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő. A felvételt, hogyan csúszik-mászik Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között a bulin, ahonnan kidobták, itt nézheti vissza. De a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását. Ezzel kapcsolatban az Index korábben megkereste a rendőrséget és a Tisza Pártot is. Magyar Péter a Facebookon reagált a történtekre, a BRFK sajtóosztálya pedig azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak.

Ezt is ajánljuk a témában

Sunyi viselkedés

A Magyar Nemzet úgy értesült: a rendőrség kihallgatott a buliban részt vevő két 19 éves fiatalt is, valamint a biztonsági személyzet két tagját.

A diákok a lap értesülései szerint megerősítették, hogy amint Magyar odalépett a videózó férfihoz, láthatóan feszült volt a hangulat köztük, majd vallomásuk szerint azt is hallották, hogy a sértett többször is próbálta visszakövetelni a telefonját.

A beszámolók szerint miután a biztonsági őrök kivezették Magyart a diszkóból, a két diák is távozott, és az utcán látták, amint a politikus elindult a rakpart felé, nyomában a férfival, akinek elvette a telefonját. 

A lap azt írta, mindketten látták azt is, hogy Magyar egy telefont dobott a Dunába, egyikük még azt is megjegyezte, hogy a politikus óvatosan, „sunyiban” dobta a vízbe a készüléket, hogy ne legyen feltűnő.

Mint arról korábban a Mandiner is beszámolt: a telefont később a vízirendészet munkatársai megtalálták a Duna medrében.

A Magyar Nemzet friss információ szerint a készülékről pedig sikerült lementeni a tárolt videófelvételeket, amelyeket a hatóságok felhasználnak a nyomozás során. 

***

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 417 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2024. július 07. 19:21
Sajnos a győri "eredmény" is hasonló fosadéklakók miatt van, mint mapeti szavazótábora. Mondjuk Dezsi megérdemelte, de akkor sem szeretnék LMBTQ zászlót a gyönyörű városházánkra.
W23458
2024. július 07. 08:54
Nem komázom MP-t, de ez a szokásos fideszes lejárató kampány nagyon undorító és visszataszító.
v4nmeeg1p3psid
2024. július 07. 07:43
Te, ez a Magyar Péter... Nomen est ómen. Mik nem bújnak ki a Fidesz köpönyegéből! Elképesztő
Gebula
2024. július 07. 07:02
A féktelen gyűlölet sajnos sokaknak veszi el az eszét! Azért mert gyűlölik Orbán Viktor Miniszterelnök Urat elfogadnak minden szart! Elvakult, buta gondolkodás, hiányzik belőle az értékrend, a józan megfontoltság! Ezért tart itt a világ, mert dühből, agresszióból cselekszenek, nem a józan ész alapján! magyar pétert a társadalom ki kell vesse magából, ez az ember a mai világ kórképe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!