Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Magyar Nemzet: Egy ügyvéd is segítette Magyar Péter bizalmasa és társai csalássorozatát

2024. június 03. 08:18

Még egy ügyvédet is bevont a bűnös ügyletekbe Magyar Péter bizalmasa, aki az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb csalássorozatának volt a résztvevője – derül ki az ügyben indult eljárás irataiból. A jogász a milliárdos piramisjáték utolsó hónapjaiban nyújtott segítséget a megszámlálhatatlan károsultat átverő bűnbandának.

2024. június 03. 08:18
Magyar Péter

Egy ügyvéd is segítette Magyar Péter bizalmasa és társai csalássorozatát – írja a Magyar Nemzet. Hozzáteszik: a jogász a milliárdos piramisjáték utolsó hónapjaiban nyújtott segítséget a megszámlálhatatlan károsultat átverő bűnbandának.

Az ügyvédet S. Mária, Magyar Péter bizalmasa, egyben élettársának édesanyja vonta be a milliárdos piramisjáték-ügyletbe.

A lap szerint az iratokból kiderül, hogy a nő ráadásul a bűnbanda vezetőjének mutatta be a jogászt, akiből később szintén vádlott lett. A férfi ezek után „vállalkozott rá, hogy néhány esetben okiratszerkesztő ügyvédként közreműködjék az elsőrendű vádlott és társai által bonyolított egyes ügyleteknél“ – olvasható az ítéletben, ami azt is tartalmazza, hogy az ügyvéd „több kölcsönszerződést, ingatlan jelzálogszerződést és egyéb okiratot készített és jegyzett ellen, amelyek – F. Attila, illetve társai által meghatározottak alapján – jellemzően nem a felek közötti tényleges megállapodást és a valós pénzmozgást tükrözték“.  

A bíróság azt is rögzítette, hogy a jogász egyes sértetteknek maga is javasolta, hogy fektessenek be az elsőrendű vádlott által kínált lehetőségbe.

Csalássorozatban volt érintett Magyar Péter jobbkeze, élettársának édesanyja, aki Magyar pénzügyeit is intézi

írtuk korábban a Magyar Nemzet nyomán.

Ismert: egészen a 2010-es évekig és egy, a celebvilágban is jól ismert nagykátai ikerpárig nyúlnak vissza. F. Attila és testvére, F. László, illetve az általuk létrehozott, S. Máriát is a soraiban tudó bűnszervezet megszámlálhatatlan embert vert át.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, S. Mária a Tisza Párt baloldali vezérének bizalmasa, aki egyben élettársának édesanyja is.

A Magyar Nemzet azt írta, az ikerpár nyolcmilliárd forintot szedett össze jó befektetést ígérve, de alig 1,5 milliárdot fizettek vissza tőke vagy kamat formájában a megtévesztett embereknek. A hálózat 10-30 százalékos kamatokkal csábította a befektetőket, amit csak csak néhány embernek fizettek ki.

S. Mária ugyanis a legszűkebb stábba tartozik. Ő kezeli a számlákat, fizeti a beszállítókat, színpadi technikát, testőröket, irányítja, kezeli a hirtelen százmilliókkal felduzzasztott Magyar-közösség pénzügyeit.

A Magyar Nemzet a bírósági iratok alapján azt is megírta, hogy S. Mária a jogerős ítélet szerint összesen 350 millió forintos kárt okozott. A csalási botrány kiagyalóját jogerősen tizenegy évre ítélték, igaz, F. Attila jövőre szabadulhat a rácsok mögül. Magyar Péter bizalmasa, egyben élettársa édesanyja már egy ideje szabadlábon van, de korábban ő is több évet ült börtönben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FreeEurope
2024. június 03. 15:27
Stílszerűbb lett volna a Piramis Párt elnevezés.
tapir32
2024. június 03. 12:22
Magyar Nyúl Péterből elég volt! A semmitmondó beszédei, interjúi tudatlanságának, felkészületlenségének és alkalmatlanságának a bizonyítékai. Éretlen hólyag! Elfuserált kreatúra! Továbbá úgy gondolom, hogy: A Soros birodalomnak vesznie kell! A nyitott társadalom eszméjének vesznie kell!
Lilyana2
2024. június 03. 12:16
Ebbe a magyarpéterbe elfelejtettek gerincet telepíteni! Kenődik, mint a szar, oda, ahova éppen érdeke fűzi! Az ilyen aztán nagyon hamar teljesen szétmállik és nem lesz belőle semmi!
Isten jobb keze
2024. június 03. 11:31
Simán elképzelhető, MP, és társai akkor még fideszesek voltak tehát ergo a fideszt segitette.. Bolond mandiiii😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!