Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Garázdaság? Rongálás? Rablás? Másokat ezért letartóztatnak, Magyar Péter egyelőre szabadlábon (VIDEÓ)

2024. július 04. 19:11

Szerinted igazságos, hogy egy politikus a mentelmi jogával takarózik? Mandiner összeállítás a TikTokon.

2024. július 04. 19:11
null

Nyitókép: képernyőmentés

Kirobbant a Vita! Vajon minek minősül az, hogy a gyanú szerint Magyar Péter erőszakkal vette el egy őt videózó vendég telefonját, majd a Dunába hajította azt?

Garázdaság? Rongálás? Rablás? 

Másokat ezért letartóztatnak, Magyar egyelőre szabadlábon – írja a Metropol.

Szerinted igazságos, hogy egy politikus a mentelmi jogával takarózik?

@mandiner_official Rablásért másokat letartóztatnak, Magyar Péter még szabadlábon... 🚓 #mandiner #magyarpéter ♬ eredeti hang – mandiner.hu - mandiner.hu

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:25
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­k­e­­­l­­d­ ­a­­­ ­­­s­z­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­u­n­­­c­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
tgely
2024. július 05. 12:15
- Ki ez a Magyal? Ki ez a Pétel? - Egy labló!
Tehetős Totó
2024. július 05. 06:31
Ráadás Beküldette patyolatba a dzsörszét A mosónék három éjjel dörzsölték Mindhiába, csak nem ment el a szaga: nem a gatya szaros, hanem ő maga!
Tehetős Totó
2024. július 05. 06:30
Búsmagyar Pétör balladája Hallottátok Budapesten mi történt? Magyar Pétört a korcsmából kilökték! Elfogy könnyem, a két szemem kiszárad! Száradjon, ha Tisza ettől kiárad! Holofernés nem kapta meg Juditot, Fejet vesztett, mert balgául hódított, Bezzeg Pétör tett olyan ajánlatot, Mitől ottan beájultak a lányok! Ló kancának, ha azt mondod, hogy gyía!- Tüzelni fog, mint a lányok b…ús ajka, Csinom Péter bizony, hogy olyan zsoké, Akinek csak azt monhaSSák, hogy: OK! De hiába tapsikolták jólányok, Tonikot ittak ott törpe rogánok És ameddig lehajtotta a sörét Egy golyhó találta nyakon, mint sörét! Hiába bizonygatta: nem arrogáns, A smasszerok megcsöngették a Rogánt, Aki aztán úgy kiadta az ukázt, Menten hozott a híveire bús gyászt! A Fennvaló verje meg ki bántotta, Tojásiból legyen púpos rántotta! De ha szunnyad, mint Joe bácsi, s nem éber, Hétszer veri el Orbánon ezt, Weber!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!