Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

„Új ember lett” Lagzi Lajcsi a börtön hatására

2024. július 05. 10:00

Meglepő dolgokat árult el a börtönből kiszabadult Galambos Lajos.

2024. július 05. 10:00

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

 

Ahogy arról beszámoltunk a héten Lagzi Lajcsi kiszabadult a börtönből. Galambos Lajos zenészt július 1-én helyezték szabadlábra. A börtönben töltött időről az Fókusznak nyilatkozott. A zenész elmondta, úgy gondolja, más emberré vált a börtönévek alatt. „Nyugodtabb vagyok, mert harcoltam az igazamért, harcoltam valamiért. Az én büntetésem 10 éve kezdődött, amikor engem ezzel a dologgal megbélyegeztek. (…) Az is egy büntetés, amikor valakit megbélyegeznek” – fogalmazott. 

Ezt is ajánljuk a témában

Arról is beszélt, hogy a börtönben nem fogadott látogatókat, és gyermekeivel csak egyszer találkozott. „Azt kértem tőlük, hogy ne látogassanak. Tudtam, hogy kellően érettek és intelligensek ahhoz, hogy tudják, ez nem azért van, mert nem akarom látni őket, hanem mert olyan lelkiállapotban voltam, hogy akkor visszazuhantam” – mondta.

A gáz-, villany- és vízlopás miatt kiszabott 3 év 6 hónapos börtönbüntetésből 432 napot töltött a baracskai börtönben a zenész.

A raboskodása alatt Lagzi Lajcsi egészsége romlásnak indult, ami miatt berettyóújfalui börtönkórházba szállították. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2024. július 07. 23:50
Lajos "művész úr" a megnyilatkozásai, a jellemrajza alapján szerintem 90 százalékban cigány, és maximum csak 10 százalékban sváb. Sajnáltatja magát, hazudozik továbbra is. A kreatív áram-, víz- és gáz-vételezés az hétköznapi nyelven lopás. A lopás eltagadása pedig hazugság. Kicsit lehet, hogy változott, de se keményebb férfi nem lett, állandóan betegeskedett, sem a bűneit nem bánta meg, nem vallotta be a közvélemény előtt. Nem az igazáért harcolt, hanem a mindenki számára nyilvánvaló bűneit takargatja álnok módon. Eddig sem vettem meg egy CD-jét sem, ezután sem fogom.
Welszibard
2024. július 07. 09:32
Ilyen jelentős mértékű, folytatólagosan és bűnszövetkezetben elkövetett áram-víz-gáz lopás tényálladéka miatt nevetségesen kevés az 1 év letöltött büntetés. Ez az jelenti, hogy ezáltal precedens van szolgáltatva a magyar bíróság által arra, hogy érdemes lopni éveken át, mert csak egy év a kaptár. Utána lehet menni megint dáridózni marokra fogott füstölt kolbásszal.
guszti-18
2024. július 07. 08:24
Szánalmas..... A családja helyében én a milliárdos villájában sem látogatnám. Csak sajnálni tudom őket....
sheldon36
2024. július 07. 07:24
Erről a csávóról és a rinyálásáról a macskajaj egyik jelenete jut eszembe... Amikor Ida (magyar hangja Majsai-Nyilas Tünde) odaszúrja Zare-nak azzal a felejthetetlen iróniával és szarkazmussal a hangjában, hogy "micsoda férfi".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!