Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

A Die Presse teljesen odavan a már balos koalíciót emlegető Magyar Péterért

2024. április 15. 10:02

Lenézi az ellenzéket, de nem zárja ki a koalíciót Magyar Péter, aki Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter után a liberálisok új sztárjaként szerepel a nyugati médiában. Az interjú készítője szerint „dinamikus benyomást kelt” a mostanra „védjegyévé váló” hétköznapi megjelenésben.

2024. április 15. 10:02
Opposition demonstration in Budapest

Nyitókép: Getty Images/Kurucz Árpád

Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter után itt a Nyugat újabb messiása, aki a liberális lapok szerint legyőzheti Orbán Viktort: a Die Presse a legnagyobb rajongói blogokat megszégyenítő interjút készített Magyar Péterrel. A baloldal új sztárja a beszélgetés elején elnézést kért, amiért háromnapos hullához hasonlít a kinézete, ám

a szerző megnyugtatta, „dinamikus benyomást kelt” a mostanra „védjegyévé váló” hétköznapi megjelenésben.

Varga Judit ex-férje úgy véli, igenis le lehet győzni Orbán Viktort a választásokon, optimizmusát arra alapozza, hogy mozgalma „flow-ban van”. Az interjúban impotensnek nevezte az ellenzéket, ám bevallotta, 2026-ban majd meglátja, szüksége van-e a koalícióra.

Arról nem esett szó a cikkben, hogy a baloldali politikus új pártjának alelnökét egyébként besúgással vádolják, alapítója pedig félkarú rablókkal üzletelt. A lehetséges koalícióval kapcsolatban Kocsis Máté egyértelműen fogalmazott:

A végén úgyis Gyurcsány Feri bácsinál landol az egész.”

Magyar Péter az interjúban kijelentette, nem ért egyet a neki egyébként sofőrködő, őt mindenben támogató színésszel, Nagy Ervinnel: szerinte Orbán Viktor nem egy dacos kisgyerek, hanem demokratikus hős és korszakalkotó politikus, s amikor őt a fiatal Orbánhoz hasonlítják, azt szívesen elfogadja. Azt viszont kifogásolja, hogy Brüsszel és Soros György ellenségek lettek.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 06:09
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­k­e­l­­d­ ­­a­­ ­­­s­­­z­­­e­­x­i­­­ ­­p­­­u­n­c­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Welszibard
2024. április 15. 15:52
Kíváncsi lennék a nagyon marxista "Mérce" (Antifa-támogatók), és az álproli Telex és 444 vajon mit szól Magyar Péter " „védjegyévé váló” hétköznapi megjelenéséhez" miszerint a büszke "nemzeti menetes" Londonban vásárolja az ingjeit, mert neki Mo túlságosan snassz. Még azt sem mondta el, hogy mi a véleménye az LMBTQ és transzok nyomulásáról az óvodákban és iskolákban?
letsgobrandon-2
2024. április 15. 14:38
Nem is tudok aludni ,amíg Paul Lendvai nem veri rá a kóser pecsétet az új moslék messiásra
paracelsus-2
2024. április 15. 13:43
A náci osztrákok megírták a tutit. Jaj nekünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!