Kocsis Máté Magyar Péter pártjáról: „A végén úgyis Gyurcsány Feri bácsinál landol az egész”

2024. április 15. 08:44

A Fidesz frakcióvezetője nem tud olyan élő baloldali politikust mondani, aki leszámolt volna Gyurcsánnyal.

2024. április 15. 08:44
Kocsis Máté

„Az, amit most látunk, olyat láttunk már” – mondta Kocsis Máté a Magyar Péter-jelenséggel kapcsolatban a HírTV Bayer Show című műsorának legutóbbi adásában.

A Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott: 

Közel másfél évtizede van egy baloldali része az országnak, amely baloldali rész csalódott a saját politikusaiban. 

Nemcsak azért, mert nem érnek el a választáson jó eredményt, hanem azért is, mert olyan ügyeket képviselnek az ő politikusaik, a gyurcsányi oldal, ha úgy tetszik, amelyekre szerintem még egy jóérzésű baloldali ember is azt mondja, hogy nem az ország érdeke. Gondolok itt a migrációval kapcsolatos állásoflalásra vagy a háborúpártiságra és sokmindenre.”

Kocsis szerint 

ez a csalódott, alapvetően inkább ellenzékváltásban érdekelt, felbőszült tömeg mindig megörül időről időre egy újabb messiás-jelöltnek. De ilyet mi láttunk már.”

A frakcióvezető megjegyezte: Márki-Zay Péternek hívták az előző ilyen messiás-jelöltet.

„Az történik, hogy egyszer csak előkerül valaki, aki már-már hipnotizálja ezt a baloldali tömeget, akinek a felfutását támogatja az egész baloldali sajtó – a HVG, a Telex és mindenki ilyen hurrá cikkeket írogat róla – aztán persze a baloldali pártok ettől előbb-utóbb elkezdenek feszengeni, hogy mégiscsak az ő tortájukat szeletelik tovább, és 

a legvégén jön Gyurcsány Ferenc, aki aztán véget vet az egésznek, tehát a csősz kizavarja a gyerekeket” – magyarázta Kocsis.

Magyar Péter pártjáról a frakcióvezető azt mondta, „a végén úgyis Gyurcsány Feri bácsinál landol az egész”.

Ezt is ajánljuk a témában

Hozzátette, „ezt annyiszor végignéztük már: 

mindig azt mondják az elején, hogy »nem, dehogyis, most aztán Gyurcsánnyal is leszámolunk«, aztán…

Én nem tudok élő baloldali politikust mutatni, aki leszámolt volna Gyurcsánnyal, olyat igen, akivel ő számolt le, olyat tudok sokat”.

A Bayer Show teljes adását alább tekintheti meg:


 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
No comment no cry
2024. április 15. 16:40 Szerkesztve
Végül is egészen hasonló a nőkhöz való viszonyuk Gyurcsánynak meg a Münchhausennek. (Lásd Ráczné Földi Judit képviselői beiktatása. https://www.youtube.com/watch?v=Zw4u7Ln2mmQ&ab_channel=Gauranga )
nempolitizalok-0
2024. április 15. 13:31
Nekünk aztán tökmindegy, hogy a libsi-bolsi szavazók Poloskával kapják Ferit, vagy Momentummal, Vitézyvel vagy Karácsonnyal. Szerintem nekik is.
alexandrosz-2
2024. április 15. 12:29
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
budzsak
2024. április 15. 10:57
Én szívesen látnék olyan ellenzéki pártokat, akiknek tényleg semmi közük Ferencékhez. Akik azzal, és csak azzal foglalkoznának, hogy adott témákra ők milyen tényleges megoldásokat nyújtanának. És ezt nem nagy hacacáréval csinálnák (lásd: árnyékkormány). Én még emlékszem arra, amikor az Antall-kormány idején a fidesz berobbant. Mit csináltak? Elmondták , hogy szerintük mi nem jó pl. egy törvényjavaslatban, majd felmutattak egy általuk vázolt megoldást. És nem kell az ócsárolás, a személyeskedés, a fenyegetés, a külföldi forrás, a csak vicceskedés(kutyák). A választó meg dönt. Ennyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!