Orbán: A két lemondott női politikusban több méltóság van, mint a baloldal összes vezetőjében együttvéve

2024. február 17. 15:37

A miniszterelnök szerint jó emberek is hoznak rossz döntéseket.

2024. február 17. 15:37
ORBÁN Viktor

Orbán Viktor az évértékelőjében hosszan méltatta Novák Katalint, aki szerinte nagyon jó köztársasági elnök volt, a távozása ugyanakkor helyes volt, de nagy veszteség Magyarország számára. Ennek pedig az az oka, hogy a kegyelmi döntését az ország többsége nem fogadta el. A miniszterelnök úgy fogalmazott, a kegyelmi határozata megbontotta a nemzeti egységet, azt ő helyreállítani már nem tudta. 

A kibillent egyensúlyt helyreállítani, a család- és gyermekvédelem ügyében a nemzetet újraegyesíteni csak új elnök hivatalba lépésével lehet. 

Ezt követően beszélt Varga Judit távozásáról is, aki a hagyományoknak megfelelően ellenjegyezte a köztársasági elnök döntését, lemondása szükséges, de igazságtalan volt. A miniszterelnök azt mondta, jó lenne, ha lenne időgép, vissza lehetne menni az időben, de nincs ilyen szerkezet.

„Jó emberek is hoznak rossz döntéseket” – fogalmazott – 

„a kormányra vár a feladat, hogy az erkölcsi rendet helyreállítsa, a kialakult helyzetet jogilag is orvosolja”.

A miniszterelnök Novák és Varga munkáját „zaklatott szívvel” bár, de megköszöni. S kijelentette, a két távozó női politikusban több méltóság van, mint a baloldal összes vezetőjében együttvéve.

Nyitókép: Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2024. február 17-én. MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. február 18. 17:08 Szerkesztve
Elqrtátok vétótlan köpcös geci! Nem kicsit, nagyon!
2024. február 18. 12:08 Szerkesztve
Az eset igazi tragédiája, hogy két ilyen kiváló politikus, komoly sikerekkel, eredményekkel a hátuk mögött távoznak, mi meg tovább görgetjük a DK nevü ganéjgombocot, az undorító gyurcsányista hazaárulók fészkét. Ez egy borzalmas érzés. Remélem a mai naptól mindenki egy fokkal még jobban megveti ezeket az élösködö, idegen pénzekkel vigéckedö, megvásárolt belsö ellenségeket.
Palatin
2024. február 18. 12:06
Egy momentumos figura lakásán lett felvéve sok száz pedofil fotó. Ez ellen a gyurcsányi oldalon senki nem tiltakozott, ez szerintük rendben van. A DK és társainak képmutatása égbekiáltó. Fütyülnek ök a gyermekekre, minden ügyben csak a kormány elleni támadás lehetöségét keresik. Ezért hiteltelen minden megmozdulásuk. Remélem, hogy ezután az ellenzéki pedofilok is megkapják a méltó büntetésüket. Ha így nézzük, akkor Gyurcsány tulajdonképpen öngólt lött, mert ezután nem fogja tudni kimenteni a pedofil haverjait. Remélem, hogy az un. "homoszexuális felvilágosítás" óvodásoknak, kiskorúaknak, - a gyurcsányisták ezirányú kedvenc próbálkozásai -, szintén, mint egyértelmüen súlyos pedofil büncselekmény lesz kezelve és büntetve. Összességében úgy látom, hogy ez az eset tulajdonképpen hozzásegít bennünket ahhoz, hogy a gyermekvédelmi törvényt még határozottabban, szélesebb lefedéssel tudjuk alkalmazni. Minden rosszban van valami jó.
Palatin
2024. február 18. 12:05
Gyurcsány a széthúzás, a gyülölet, az árulás forrása ebben az országban már évtizedek óta. Ö ennek az országnak csak rosszat tett, a történelmi szégyentáblán a helye, Kun Béla, Szálasi és Rákosi mellett. Geizírként fröcsköli magából a zöldesbarna mérget szerteszét a társadalom minden rétegében, csak ezért, hogy a szégyenteljes bukás után megtévesztett, felelötlen hívei hátán visszasomfordáljon hatalomba és bosszút álljon mindazokon, akik teljes joggal elzavarták. Csakis erröl van szó a gyurcsányista ellenzék oldaláról, ez világos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!