Kálmán Olga meg van győződve Varju László ártatlanságáról (videó)

2024. február 24. 20:22

A DK-s politikus szerint nem véletlen az ügy időzítése.

2024. február 24. 20:22

Kálmán Olgát, a DK országgyűlési képviselőjét is megkérdezte Gyurcsány Ferenc évértékelője előtt az Index Varju László másodfokú elítéléséről.

A portál újságírójának azt mondta, „nézze, azt a mondatot szeretném idézni a tegnapi tárgyalásról: »a földön fekvő elkövető«. Miről beszélünk? Öt-hat biztonsági őr leteper egy embert, egy országgyűlési képviselőt, aki egyébként a munkáját végzi és joga van ott lenni. Majd a földön fekvő elkövető súlyos bűncselekményeket követ el a földön? A hátán ülnek, lefogják a vállát, a lábát. Ez szerintem mindent elmond az ügyről”.

Kálmán Olga szerint az sem véletlen, hogy az EP-, és a helyi önkormányzati választások előtt foglalkozna Varju ügyével. 

„Láttunk már olyat, hogy egész véletlenül választásokhoz közeledve, hirtelen gyanúba keverednek ellenzéki politikusok? (...) Láttunk! – mondta.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rasdi1
2024. február 26. 15:58
Ami azt illeti, meglehetős bizonyíték, hogy annyi biztonsági őrre volt szükség a fékentartásához.
nemmondom
2024. február 26. 14:41
Ez a Görbe beszéd jellemzi már évek óta. Független sosem volt, kockás papíron számolta azt is, melyik pártokat látogassa végig.
hunok99
2024. február 26. 07:16
Anyad...Olgica! Ez a tulokorru Varju a tobbi kepviselovel ostromolja a TVt, a rolleres hulyegyerek meg petardaval dobalja a rendort....! Ilyen peldat mutat egy parlamenti keviselo?! Olgic, Te hulye repedt sarku picsa....nekik ezt szabad!?
zimmezumm
2024. február 25. 19:43
A minap írtam,hogy ez az elmeroggyant full debil furcsányferkó elmehetne a halál faszára ! De hozzá kell tennem, hogy vigye magával az összes szarfaszú talpnyaló cimboráját a lúzer rónaisándort, varnyúlászlót, és az összes rohadék dkást, ja és k. olgát. K mint kibaszott kálmánolgát. kálmánolgán és dávidferencen és az összes rohadékot aki nem látja rendesen, hogy mit művelt a rohadék varnyú haverjuk sűrgős szemműtétre kellene küldeni egy sötét sikátorba ahol egy bugyli bicskával újra recéznék a recehártyájukat . És itt ne felejtse magával vinni a akibaszott vircsogó feleségét. És vigye magával azt a genyó szabótímeát ,és az összes rohadék ellenzékit. Ott a halál faszán ott aztán összefoghatnának Azért írom kisbetűkkel és egybe a kibaszott nevükett mert elképesztő módon gyűlőlöm ezeket az haza áruló férgeket
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!