Alföldi Róbert arcátlanul felkérdezte Ákost, Rátóti Zoltánt és Szarvas Józsefet

2024. február 23. 11:42

Na, ezt hívják kettős mércének.

2024. február 23. 11:42
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A színész-rendező a Telexnek adott egy hosszú interjút, ahol hozta a szokásos, nyegle stílusát. Szörnyülködött, jóemberkedett, arcán kiütközött a liberális értelmiségi attitűd, a társadalom helyzete iránti műaggódás. Elmondta, jelentőségteljes hatásszüneteket tartva, hogy most aztán végérvényesen kiborult a bili, ezt már nem tűrheti el a társadalom, meg különben is a történelmi egyházak hallgatnak, nem állnak ki az emberekért.

Odáig ment, hogy szemrehányóan felkérdezett három jobboldalhoz köthető művészt, Ákost, Rátóti Zoltánt és Szarvas Józsefet, hogy miért ne szólalnak meg a kegyelmi ügyben.

Ez az arrogancia annak fényében különösen felháborító, hogy a most harcosan az áldozatokat védő, áldozatokért aggódó Alföldi akkor nem szólalt meg, amikor a saját diákjával homoszexuális kapcsolatba került Bite Zsolt botránya kitört. Pedig a számos gusztustalan videót közzétevő férfi ügyében jelenleg is súlyos bűncselekmény miatt zajlik rendőrségi nyomozás. De Bródy, Kéri, a Pottyondy Edina és Osváth Zsolt nevével fémjelzett nagy influenszercsapat is valahogy mélyen hallgatott.

Azok az áldozatok ezek szerint nem számítottak. Na, ezt hívják kettős mércének.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Ismét bebizonyosodott, hogy a módfelett pc liberálisok csak addig toleránsak, amíg valaki az ő véleményüket képviseli.

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2024. március 06. 11:57
“…Kettős mérce…amikor követelitek, hogy Orbán nyilatkozzon pl. ukrán háború ügyben.” - így Kervez. Jelentős a különbség aközött, hogy az ember nem sírja el magát minden köztörvényes bűncselekmény miatt, mely a jelen sajnálatos velejárója, de kiakad azon, hogy az Eu-s társainkat (baltikum, finn, svéd, lengyel) közvetlenül veszélyeztető és mindenki mást közvetve (köztük hazánkat is) fenyegető, nk-i jogot sértő, területszerző háborút kezdeményező, amúgy súlyos gazdasági/társadalmi/politikai válságban lévő diktatúra elleni kollektív védekezéstől látványos kormányzati elhatárolódásra semmilyen magyarázatot nem kap a felelős(ök)től. (A brekegésen kívül, hogy “béka/béke” - nem kívánt törlendő…) Itt jegyzem meg, hogy persze rendszerszerű összefüggésről van szó: a mindenkori államfő önálló döntésre való alkalmatlansága ugyanazzal az informális, a problémák választók előtti eltitkolásán alapuló aljas taktikázásra vezethető vissza, melynek egyetlen célja a Fidesz-maffia hatalmon belül tartása.
Nyégé
2024. február 26. 20:14
Ide kívánkozik: aberráltak.
Sulammit
2024. február 24. 20:54
Alföldy Révész Sándor hvg újságírójához, a pedofilsimogató, pedofil mentegetőhöz mit szóltál? Hát a 444 újságírójának Kaufmann Balázsnak a 3 évvel ezelőtti véleményéhez, hogy minek kellene a pedofilokat nyilvántartani egy központi nyilvántartóban? Tudod Alföldi arról a Kaufmann Balázsról van szó, aki nyilvánosságra hozta a K. Endre ügyet.
makapaka2
2024. február 24. 18:36
Ez is egy teljesen hiteltelen alak, mivel Bite Zsolttal, és a Szikra mozgalomhoz tartozó pedofillel nem volt semmi problémája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!