A magyarok nem elég európai mentalitásán lamentál a baloldal egyik államfőjelöltje

2024. február 21. 17:55

Kaltenbach Jenő valószínűleg még eggyel távolabb került a nemzet egységének megtestesítésétől.

2024. február 21. 17:55
null

Eltűnődve ennek a népnek a mentalitásán, amely olyannyira eltér a környező szláv, germán világtól, óhatatlanul el lehet jutni odáig, hogy utolsó volt a népvándorlásban, és máig sem érkezett meg igazán Európába” – ezt a „megfejtést” tette közzé közösségi oldalán Kaltenbach Jenő.

Nem tudni, hogy melyik ügynek a kapcsán jutott ez az egykori ombudsman eszébe, mindenesetre a vélemény azért is érdekes, mert Kaltenbachot épp egy hete jelölte az államfői posztra a Párbeszéd. ( De csak abban az esetben, ha közvetlen államfőválasztás lenne... - a szerk.)

A 76 éves jogtudós több mint tíz évig volt a nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosa, majd a Független Rendészeti Panasztestület elnöke, majd a 2022-es ellenzéki kampányban vállalt szerepet, tavaly pedig többször vett részt a Gyurcsány-párt You Tube-os tévéjének adásaiban.

Nyitókép: MTI, Beliczay László

 

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pethoz-2
2024. február 22. 13:47
Akkor talan ne ő kepviselje az orszagot köztársasági elnökként. Ennyi!
HZ72
2024. február 22. 11:12
Undorító kommunista fasiszta sátánista hazaáruló hazug féreg vagy. Takarodj innen a mocskos gyurcsánydobrevvel együtt.
vizesnyolcas
2024. február 22. 09:54
Jenőke ugyanarra a következtetésre, mint korábban a kommunisták: LE KELL VÁLTANI A NÉPET! Ennyi esze van, no.
lendvaiildiko
2024. február 21. 23:10
Istennek Hála, hogy még nem jutottak oda a magyarok, ahová az őseid. Elég vastag bőr védi arcodat, hogy egy ilyen ázsiai banda legfőbb közjogi méltóságára pályázat. Inkább takarodj őseid földjére, telepedj ki Berlinbe, az Alexander platzra, vagy Frankfurt am Mainba a főpályaudvar környékére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!