Woke az állami gyakorlatban: eltávolítja a William Shakespeare-t ábrázoló festményt a brit újbalos miniszterelnök

2024. október 20. 20:26

Mi lesz a következő, a könyveit is elégetik majd?

2024. október 20. 20:26
null
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Facebook

Nyitókép: ANDY BUCHANAN / AFP

„Woke az állami gyakorlatban: eltávolítja a William Shakespeare-t ábrázoló festményt a brit újbalos miniszterelnök, Keir Starmer a Downing Street 10-ből.

Az indok: »Shakespeare számos műve a korai rabszolga kereskedelmet támogató I. Erzsébet uralkodása idején született.«

Mi lesz a következő, a könyveit is elégetik majd?

Ps.: csak mondom, ez a Starmer a magyar baloldal nagy idolja, akit körbeujjongtak pár hónapja, mikor győzött a választásokon.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. október 21. 00:35
Mindezt leeds-i és oxfordi végzettséggel, bravo! Az oxfordi egyetem még nem határolódott el? Csak jelzem, hogy amikor valaki a saját népének múltjára, szellemi teljesítményére tesz, akkor egyben a saját maga fejére is tesz...
Bell & Sebastian
2024. október 20. 22:48
Nagyban hasonlít a tanárnő kirohanására, édes fiam, nem elég hogy a fejemre szarsz, még szét is kened? Szép csendben leakasztja, és a helyére felteszi a saját hősét. De nem, hírverést csap és még jól meg is magyarázza. Mi más ez, ha nem provokáció, az ellenfél hergelése? Tipikus ostoba fajankó, ott van belőlük bőven.
states-2
2024. október 20. 22:40
És még mondja valaki, hogy ezek a neokomcsik nem rosszabbak, mint Brezsnyevék voltak. Brezsnyev alatt legalább nem volt kötelező buzinak és pedofilnak lenni.
sexykitty-5000118
2024. október 20. 22:37
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­­é­k­­­e­­­l­d­­­ ­a­­­ ­s­z­e­x­­i­­ ­­p­­­u­­­n­­­c­­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!