TÁVKAPCS / Kis Magyar média – A kisebbik Magyar se tehetséges, de ugyanúgy szereti magát

2024. október 20. 18:25

NER-en túl címmel indult első műsora Magyar Mártonnak. Tudálékosságból, modorosságból nála sincs hiány, csakúgy, mint kontrollmániás bátyjánál.

2024. október 20. 18:25
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Magyar Nemzet

Nyitókép:Képernyőfotó / Kontroll, YouTube

„A »nem pártmédiaként« beharangozott Kontroll elindult. Jobb cég- és csatornanevet nem is választhatott volna Magyar Péter öccse, Márton, hiszen betegesen kontrollmániás bátyja vélhetően haza fog járni a Kontrollba, de az igazi mégiscsak az lenne, ha az öccse faggathatná majd az egyik NER-en túl adásban a Messiást. Ízlésesnek ízléstelen lenne, sose láttunk ilyet, de ez, lássuk be, Magyaréknak kihívás. Bármi jöhet, ami addig atipikus volt.

Ezt is ajánljuk a témában

A kis Magyar épp azzal magyarázkodott a Magyar Hangnak (ejh, de szép magyarkodás ez így), hogy nem érti, miért gyanús, hogy harmincegynéhány éves korában (bármi kirobbanó teljesítmény nélkül) médiát alapított, miközben ő már milyen régóta dolgozik a médiában. Érthető a fennakadt szemöldöke a méltán ismeretlen médiaszakembernek, hiszen melyikünkre ne lenne jellemző itt, az újságírók jobboldali térfelén, hogy karrierje során ne alapítottunk volna médiát úgy három-négy alkalommal egyenként.

Magyar Márton nagyot akart durrantani, és az első adásra a bátyjára a Harmadik Pólus kóserpecsétjét rátevő kultúroligarcha Puzsér Róbertet, valamint a Tranziton Lánczi Tamással szemben felsülő Ligeti Miklóst hívta meg a Transparency Internationaltől.

Talán a pojácaságméteren nem teljesít olyan durván Márton, mint a báty, de az azonnal látható, hogy Friderikusz átlátszó modorossága és idegesítő tudálékossága zsinórmértékként szolgált az újdonsült médiaguru életében.

Az SZFE-n Rangos Katalin osztályában pallérozódó Magyar Márton annyira hitelesen hozza a ballib értelmiségi újságírót mind szóhasználatban, hangsúlyban, manírokkal, mind pacekjával, hogy szemünket hunyorítva a mára joggal elfeledett Dési Jánost láthatjuk megelevenedni magunk előtt. Már csak egy nyomorult toll hiányzik a kezéből.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000118
2024. október 20. 22:12
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­­k­e­­­l­d­­ ­­a­ ­­­s­­z­­e­­x­­i­­­ ­p­­­u­­n­­­c­i­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Posttenebraslux24
2024. október 20. 22:09
Rubik kockát is meggyalázzák, ezzel az elmeroggyant mentalitással amit képviselnek. Tanácskoznak a szellemi kretének. Erre mondják nagy az Isten állatkertje. Felnőtt emberek leépülésének , szürkeállomány sorvadás jeleinek manifesztálása. Sajnálom azokat akiknek ez a szint határozza meg az életüket. Olyan eszmefuttatást hallani, mely pusztító, romboló és álságos. Életben is szerencsétlen alakok mondják a tutit. Semmirekellők a porondon és platóra avanzsált személyiség zavaros a látótérben, ez zavaró. Nyomorult agyúak diszkurzusa, észbontók gyülekezete. Normalitás azért nem ez!! Ettől sokkal több észre, racionális gondolkodásra van szükség, hogy selejtek ne befolyásolják a közéletet és életünket.
latrina2
2024. október 20. 22:01 Szerkesztve
tizennyolcfok 2024. október 20. 20:54 igazán pikáns, mikor az állam csecsét szopó, beszédhibás kistérségi tanító és kormányablak ügyintéző értekezik bárki más képességeiről :DDD és a modorosság kritikája - amit Jeszitől tanult - a legröhejesebb. Bayeri szipogással, csámcsogással tarkított tudálékos gyerekes kioktató eszmefuttatások.
ada17
2024. október 20. 21:08
Tènyleg egy semmilyen ,nulla gyerek de kihasználja Poloska nèpszerűsègèt.Vègülis jól teszi a saját szempontjából,önerőböl sehova sem jutna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!