Szentkirályi: A fővárosi lakhatás ne kiváltság, hanem elérhető alternatíva legyen!

2024. október 21. 20:55

A frakcióvezető a nemzetgazdasági miniszterrel egyeztetett a budapesten kialakult lakhatási válságról.

2024. október 21. 20:55

Nyitókép: Facebook

A fővárosi lakhatás ne kiváltság, hanem elérhető alternatíva legyen, és a „főváros évek óta tartó tétlensége ellenére olyan cselekvés induljon”, amely ezt lehetővé teszi – ismertette a Fidesz-KDNP fővárosi frakció célját Szentkirályi Alexandra frakcióvezető a Facebook-oldalán, ahol bejelentette azt is, hogy több képviselőtársával együtt hétfőn a nemzetgazdasági miniszterrel egyeztetett a Budapesten kialakult lakhatási válságról.

Külön fővárosi akciótervre lesz szükség a rövid- és a hosszú távú lakásbérlés szabályozására, a kollégiumi férőhelyek jelentős bővítésére és egy új lakásprogram indítására – sorolta.

Kiemelte, hogy a kormánnyal együttműködésben a fővárosi lakhatási válság enyhítésére tesznek javaslatot.

„A főváros jelenlegi vezetésével szemben mi nem hagyjuk magukra a budapestieket” – fűzte hozzá.

(MTI)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dominik
2024. október 21. 23:40
csak úgy lesz, hogyha a külföldieknek megtiltanák a lakásvásárlást... különben lehetetlen... egy 300-400 nettósnak (ami szerintem annyira nem is kevés) is szinte lehetetlen... gyorsabban drágul mint ahogy megspórolná a pénzt rá az ember...
sexykitty-5000121
2024. október 21. 23:26
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­k­­­e­l­­­d­­­ ­a­ ­s­z­­e­x­­­i­­ ­p­­­u­n­­c­­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
kekszalagosautistamarki
2024. október 21. 23:25
a probléma, hogy a multik abszolut nem akarják vonzóvá tenni a vidéki üzemeiket, eszük ágában sincs budapesti béreket fizetni hatvanban, göngyösön, miskolcon stb azért meg nem fognak az emberek ezekbe a városokba költözni, hogy ugyanott tartsanak, csak pepitában
agglomeracioskarrieristaadocsalopolgar
2024. október 21. 23:15
az jó lesz mert a kibaszott agglomerácó már élhetetlen a sok pest fasztól meg ideözönlött szabolcsitól
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!