Szabad a tánc

2024. október 17. 06:11

Fogadjuk el mindannyian, hogy léteznek különféle vélemények, de hatalmi szóval megtiltani a szabad véleménynyilvánítást, az Európai Unióban nem lehetséges.

2024. október 17. 06:11
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„És persze az is megér egy gondolatkísérletet, hogy a bölcs nyugati baloldaliak a magyarországi állapotok felfordításával maguk taszigálnák országunkat olyan irányba, ami valóban veszélyt jelentene politikai, gazdasági, kulturális hegemóniájukra.

Mindezek »csak« kérdések és lehetőségek. Ezeknél azonban izgalmasabb jelenség, hogy ha egy magyar kormánytag vagy kormányzati felelősséggel nem rendelkező közgondolkodó szól valamit, akkor rögtön muszáj kifordítani a szavaik értelmét. Hogy mindeközben a globalisták tudatosan igyekeznek lebontani a nemzeti gondolatot, megnyirbálni a szuverenitásunkat, nyilván semmiség. Ha azonban esély látszik, hogy a hajdani »köteles beszéd« utáni sorvezető szerint alaptalan félelmeket gerjesszenek, habozás nélkül ellenünk fordulnak. Nem pusztán a kormányt, nem valamiféle ideológiát, hanem a magyar nép, az itt élő emberek elemi érdekeit igyekeznek eltiporni.

Mi azonban azt gondoljuk, hogy itthon hangosan gondolkodni nem bűn – pláne akkor, ha folyamatosan fenyegetnek, démonizálnak bennünket a hazugságaikkal. Milyen törvényi vagy erkölcsi akadálya lehet annak, hogy bármiről szabadon elmondhassuk a véleményünket, ráadásul itthon, egymásnak?

Ezt a jogunkat szólási szabadságnak nevezik. Állítólag nekik is fontos, kétszázötven éve állandóan erről ágálnak, kiabálnak. Hát akkor fogadjuk el mindannyian, hogy léteznek különféle vélemények, de hatalmi szóval megtiltani a szabad véleménynyilvánítást – csak azért, mert néhány politikai hiéna a mindennapos zsarnokságra szavaz – az Európai Unióban nem lehetséges. Mi ebben bízunk, ők pedig a saját portájukon söprögessenek végre, ahol egyébként lassan nyakig áll mindenki a friss dudvában. Erről is beszélni kéne néha, nemde?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000116
2024. október 17. 15:42
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­k­­e­­­l­­d­ ­­a­­ ­s­­z­­­e­­x­i­­ ­p­­u­­n­­­c­­i­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Mr.Woof
2024. október 17. 10:43
Az állampárt a szólásszabadságellenes: "Kirúgták egy miskolci keresztény lap főszerkesztőjét, miután a kormányt bíráló cikkek is bekerültek az újságba."
obi-wankenobi
2024. október 17. 10:39
"Fogadjuk el mindannyian, hogy léteznek különféle vélemények, de hatalmi szóval megtiltani a szabad véleménynyilvánítást, az Európai Unióban nem lehetséges. " Így gondolkodik egy igaz Jedi. De az EP-ben mióta ülnek Jedik. Tisztelet a kivételnek. A sötét oldalnak minden aljasság meg van engedve. Mit is mondott Jhoda? "A sötét oldal legfőbb eszköze a félelem és a gyűlölet. " Van ezek között olyan, amit a balosok nem követek el? Gyűlöletet keltenek azzal, hogy az Oroszokat vádolják agresszióval, mert Oroszország nem akar ukrajnában nátó támaszpontot. Amerika se akarna Kubába Orosz támaszpontot. Majd ne felejtsétek el ezeket megnézni. A link beillesztését számomra letiltották, Ezért keresd Viea-n Videa/ And Game feliratos Videa/ Star Wars kód első rész Videa/ Star Wars kód második rész Videa/ Star Wars kód harmadik rész
orbanbalazs
2024. október 17. 10:32
Nagyon szép sivalkodás, Laci! Fel a fejjel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!