Roppant kínos: Magyar Péter pártja ki akart rúgatni valakit, de megint csak saját magukat járatták le

2024. október 26. 14:26

„Árad a tudás, hozzáértés, szakértelem.”

2024. október 26. 14:26
Magyar Péter

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

Hont András újabb Tisza-bakira hívta fel a figyelmet. Kiderült ugyanis, hogy a fővárosi Tisza frakció beadott egy indítványt a fővárosban, amely azt tartalmazza, hogy az Állatkert főigazgató-helyettese ellen, aki szerintük ténylegesen irányítja az intézményt, büntetőeljárás folyik, ezért a főpolgármester mint munkáltató azonnal intézkedjen, „kvázi rúgja ki” – jegyezte meg Hont.

Mint a publicista fogalmaz: „Mire a főjegyző tájékoztatta a roppant fölkészült hobbipolitikusokat: az illetővel szemben nehéz lesz eljárni, mivel két éve nem dolgozik már az Állatkertben, egyébként meg a főpolgármester nem is munkáltatója. 

Mivel a frakció és vezetője nem csinált még eléggé hülyét magából, ezért írt egy kiegészítést, hogy ők ezt nem tudták – most tessék figyelni – , mert NINCS FÖNN A WIKIPÉDIÁN. 

(Szerinte az Állatkert honlapján se, de azon rajta van, le kell pörgetni az aljára a közérdekű adatokhoz – szívesen).”

Biztos ami biztos, Hont mellékelte a közérdekű információkhoz a forrást, amit a tiszás politikusok nem találtak meg.

Hont András teljes bejegyzését itt tekintheti meg:

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000126
2024. október 26. 16:27
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­k­e­l­­­d­­ ­­­a­ ­s­z­e­­x­­i­­­ ­­p­u­n­­­c­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
kiss.istvan770
2024. október 26. 16:25
Nahát! Pedig MP discord csoportja még az IP címeket is meg szokta találni, de a "feljelentgetős házmester" csoportjuk infóinak ellenőrzésére nincs idejük. 😛
Ízisz
2024. október 26. 16:23
Ízisz 2024. október 26. 16:21 Z. "Lakatos Márk háza előtt tüntetnek ma (Videó) Videók A Vadhajtásokon 2024. október 26. - 14:02 Ma este 18 órára Lakatos Márk háza elé hívja Ábrahám Róbert mindazokat, akiknek elegük van abból, hogy gyermekvédőt játszó celebek gyerekeket ronthatnak meg, egyelőre úgy tűnik, következmények nélkül. A megmozdulás helyszíne a Batthányi tér, ahol Ábrahám Róbert állítása szerint átadták Lakatosnak a vallomást tett fiatalkorú intézetis fiút, ahonnan Ábrahám szerint felvitte a lakásába, hogy egy pár cipőért a kedvére használja. TEHÁT! 18:00-kor Batthyány SPAR!" Öt napja robbant ki a botrány, itt még semmi hír róla!!! Már a Paláverben is erről beszélnek!!! Lakatos már nincs az országban!!! Aki teheti menjen tüntetni!!! Az ügyészségen vannak a dokumentumok!!! 💯❗
gullwing
2024. október 26. 16:22
És mindezek tetejében még a lakatos márk a tisza kedvenc buzija is lelépett az országból. Miután az ügyészségen feljelentették gyermekprostitúcióval és emberkereskedelemmel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!