Rendkívüli: fegyveres merénylet készült október 23-ára – az amerikai titkosszolgálat figyelmeztetett, a TEK lecsapott

2024. október 21. 16:44

A magyar hatóságokat az amerikai hírszerzés figyelmeztette nagyjából két hete.

2024. október 21. 16:44
null

Nyitókép: AFP / Attila Kisbenedek

Az amerikai szolgálatok szerint október 23-ára fegyveres akciót szerveztek Magyarországon – írta saját értesüléseire hivatkozva a Telex.

A lap tudomása szerint a magyar hatóságokat az amerikai hírszerzés figyelmeztette nagyjából két hete. Az amerikai információk arra utaltak, hogy bizonyos személyek fegyveres akcióra készülhetnek az 1956-os szabadságharc évfordulóján.

Ezt is ajánljuk a témában

Telex azt írja, hogy a hétvégén a TEK fél tucat fiatalt őrizetbe vett egy budapesti XVI. kerületi sörözőben, ami a Legenda névre hallgat. 

A fiataloknál állítólag éles fegyvert nem, csak airsoft fegyvereket és hatástalanított fegyvert vagy fegyvereket találtak

A Telex ugyanakkor megjegyezte, hivatalosan nem erősítették meg neki a történteket.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2024. október 21. 23:08
“Hülye.” - írja “lemez”, hogy eftárs szerint nem lehet hinni a kormánynak. Nem hülye a magyar kormány, hanem manipulál a hírekkel, mert a független sajtót beszorítja a láthatatlanságba és hallhatatlanságba, az állami sajtót meg, - aminek hivatalból kéne függetlennek lennie -, egyszerűen beosztja a politikai reklámapparátusába. Ugye mindkettőt KÖZPÉNZBŐL műveli, amit nem használhatna CSAK saját célra…
Bell & Sebastian
2024. október 21. 22:41 Szerkesztve
Van itt pár érdekesség. Elsősorban az, hogyan lehetséges, hogy amerikai Sentinel pásztáz minket, amikor nem is vagyunk jóban. Másodsorban az, hogyan jutott a Telex ehhez az információhoz? Harmadik pedig az, mi van akkor, ha nem szólnak? Ki dönti el, hogy Bástya elvtárs éljen vagy haljon? Csak nehogy az legyen, az eset komolytalanságára való tekintettel szóltak, a Schutzstaffel meg vitt mindent magával amije csak van, hogy a többi taknyos kedve elmenjen a nosztalgiázástól. Eddig fogtak egy nyugdíjas különítményt meg egy középiskolai osztályt, és kiradírozták a Jobbik militáns szárnyát. A Jobbikkal együtt. Éberség, elvtársak!
lemez
2024. október 21. 21:38
Volt rendszerváltó kártyájuk?Poloska meg az önmerénylete bejött.
sexykitty-5000121
2024. október 21. 21:33
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­k­­e­l­­d­­­ ­­a­­­ ­­s­­z­­­e­x­i­­ ­­­p­­u­­­n­­c­­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!