„Plusznulla” – Karácsony főigazgatója Fiala János műsorában azon szórakozott, hogy nincs egy árva vasa sem Budapestnek (VIDEÓ)

2024. október 18. 12:20

„A liberális szivárványkoalíció Budapestje a csőd szélén van” – jelentette ki Szentkirályi Alexandra legújabb szembesítő videójában.

2024. október 18. 12:20

Nyitókép: Kovács Attila / MTI

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz frakcióvezetője újabb videóban szembesítette Budapest vezetését eddigi „teljesítményével”. „Gondoljunk egy számra 0 és 200 milliárd között” – hangzott el a felvételen. 

„Ha 200 milliárdra gondolunk, megkapjuk azt az összeget, amivel mi adtuk át a főváros kasszáját Karácsony Gergelynek” – idézte fel a kormánypárti politikus. Majd azzal folytatta, 

hogyha 0-át mondunk, akkor megkapjuk azt a számot, ami most áll a főváros számláján.

Mint kiderült, utóbbi összegre nemrég Fiala János műsorvezető is rákérdezett Kiss Ambrusnál, Karácsony jelenlegi főigazgatójánál, aki erre azt felelte, hogy egy október 1-jei szám van a fejében. Azaz Kiss vagy két hete rá sem nézett Budapest számlájára.

Majd viccesen a következő választ adta:

plusz nullával fordultunk rá.”

Erre Fiala úgy reagált, hogy „szerintem lottózni kellene, sok pénz van benne.”

Ezt is ajánljuk a témában

A Fidesz frakcióvezetője erre azt reagálta, „hogy mennyi az a plusznulla, az rejtély. De azt biztosan tudjuk, hogy 

a liberális szivárványkoalíció Budapestje a csőd szélén van, és ezen ők csak nevetgélnek”.

Budapesten eközben öt éve nem épült semmi. Hová tűnt a pénz?” – tette fel végül a kérdést Szentkirályi Alexandra.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Varga Mátyás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. október 18. 14:12
💋 youtu.be/JmiKWTRoiMk?si=rJPzRWe0pqLRG6Ib
Kristály
2024. október 18. 14:06
Példa ként 50 év börtön. Ha egy bolti tolvaj kap 2évet akkor a 214milliárdért arányos az 50 év. A hatoság miért nem foglalkozik a dologgal????
Dixtroy
2024. október 18. 13:34
Ezek ilyen kurvaérdekes dolgok, demszki idején csak nem tudott megépülni a metró, de cserébe egyre drágább lett, amit megcsináltak, azt vagy kétszer újra kellett, húsz év alatt a hetvenes évek állapotában maradt a lényeg, aztán jött Tarlós és tíz év alatt átléptünk a huszonegyedik századba, de az utóbbi öt évben erős helybenjárással (bal, bal, bal) azért ismét haladunk visszafelé, és erről a sok mocskos rablótolvajról van egy deci hang is? Közben a fidesz elhajtotta az imfet, visszaszerzett egy csomó stratégiai céget, rengeteg nagyberuházást eszközölt és miről szól a szájhab tépés? Hogy lopiknak, meg korrupció, meg jógaállam. Kapjon már mindenki az agyához, mi a faszom ez?
makapaka2
2024. október 18. 13:15
Budapest lassú tönkretétele ,a minden komoly feladatra alkalmatlan, hazug, tolvaj Kamu Gerinek, csapatának, és azoknak az idióta budapestieknek köszönhető, akik őt kétszer is megválasztották.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!