Orbán Viktor vs. Szentkirályi Alexandra: kiderült, ki ismeri jobban Budapestet (VIDEÓ)

2024. október 28. 11:17

Ön mit tippel?

2024. október 28. 11:17
null

Nyitókép: FERENC ISZA / AFP

Ki tud többet Budapestről? című rövidvideót töltött fel Facebook-oldalára Orbán Viktor, ahol Szentkirályi Alexandrával mérkőzött meg. A két félnek több, Budapesttel kapcsolatos kérdésre kellett válaszolnia, úgy mint „hány tornya van a Parlamentnek?”, vagy „hol lehet enni a legnagyobb rántotthúst a fővárosban?”

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2024. október 28. 13:23
Hehe. Még ez is TRIGGERELNI fogja a liPsiket. :))))))
gilou-au-clavier
2024. október 28. 12:43
"Hány tornya van a Parlamentnek?”, vagy „hol lehet enni a legnagyobb rántotthúst a fővárosban?” MInd kibaszott fontos kérdések ám egy majdnem kétmilliós fővárossal kapcsolatban. Bulvárszar a proliknak, de nagyon izzadságszagú. Nem a HÉV, meg a metró a fontos kérdések, á dehogy. Nem az, hogy miért kell kilopni a Közlekedési Múzeumot a hortobágyi pusztára, amikor egy csomó helyszín elbaszva vagy félig befejezve áll. A kibaszott rántott hús! Az a fontos! Gyurcsány a hibás, Karigeri meg a zümmögő méhek a méhlegelőn!
gilou-au-clavier
2024. október 28. 12:37
Az erősbátor csuti cigány sleppjének olyan maflást adtak Budapesten a választók 4 hónapja, mint a ház. Ha ismerték volna Budapestet, nem koppantak volna ekkorát. Bukováry lett VIktor! A tiktokozó, hajdobáló üresfejű marketinges picsát még elindítani sem mertétek, csak a konstans proli trollkodást nyomatta. Most még 28,7% lett lisátn, de 5 év múlva már 25%-uk se nagyon lesz. Gyáva, sunyi orkszopó fidkányok!
Mich99
2024. október 28. 12:09
már régen gondolkoztam rajta... tehát a BM-ben voltak a fürdőskurvák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!