Orbán ötletétől hangos a német sajtó: felrobbantak a kommentszekciók

2024. október 11. 07:43

Orbán Viktor miniszterelnök a strasbourgi előadásában egy schengeni csúcstalálkozóra is kitért, ahol az illegális migráció kérdésének megvitatását szorgalmazná.

2024. október 11. 07:43
null

Nyitókép: Képernyőkép / Mandiner.hu

Ahogy arról beszámoltunk, a német kommentelők imádták Orbán Viktor strasbourgi beszédét, amelyben a magyar kormányfő helyretette Ursula von der Leyent és Manfred Webert. A Die Welt nevű német lapban is megjelent egy cikk, amely arra fókuszál, hogy a magyar miniszterelnök előadásában egy schengeni csúcstalálkozóra is kitért, ahol az illegális migráció kérdésének megvitatását szorgalmazná. 

Az írás alatt a németektől újfent rengeteg Orbán Viktort megasztaló hozzászólást olvashatunk. 

Íme néhány, a számos elismerő komment közül

„Egy európai szintű választáson az EU elnöki tisztségéért Orbán Viktor fölényesen nyerne von der Leyen előtt! Von der Leyen tehát egyetlen szavazólapon sem szerepelt, jól tudva, hogy nem nyerne választást. Így működik a demokrácia az EU-ban” – írta a cikk alatt egy hozzászóló. 

Jó, hogy van egy Orbán az EU-ban! Igaza van!”

hangsúlyozta egy másik olvasó.

A kommentekből kiderült, hogy olyanok is egyetértettek Orbán Viktorral, akik egyébként nem kedvelik hazánkat: „Sajnos Magyarországnak igaza van. Von der Leyen Európa és Németország érdekei ellen dolgozik” – írta például egy újabb felhasználó. 

„Von der Leyen és Weber beszéde után egyértelművé vált, hogy leszarják a bemutatott programot vagy bármilyen javaslatot, és csak arra használják ezt a plenáris ülést, hogy eltereljék a figyelmet az EU problémáiról, amelyekkel többek között Draghi és Macron is foglalkozott. A lényeg az volt, hogy Orbánt fekete báránynak állítsák be, és a sivatagba küldjék” – állt ki egy olvasó a magyar miniszterelnök mellett. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 11. 10:27 Szerkesztve
Válasz lauderstenonis-2 -nek: Na, kiscsillag, látod? Ezért szoptok minden választáson! Mert nem a lényegből indultok ki! A demokrácia népuralom! Vennétek a fáradságot, hogy megtudjátok mit akar a nép! De ti, vazze egyfolytában Washingtont kémlelitek, hogy mit akarnak a pénzeszsákok! Hát, így van ez, aki leszarja a saját országát, a saját nemzetét, az sunnyog a farokvakargató poloskás mögött!
sexykitty-5000108
2024. október 11. 10:02
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­­k­­­e­l­­d­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­e­x­i­ ­­p­u­n­­­c­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
csapláros
2024. október 11. 09:57 Szerkesztve
recipdoki 2024. október 11. 09:47 ..."Orbánra ráadták muszálykabátját,ezen röhög Európa höhöhöö"... Látszott is az EP-n: végig HAHOTÁZTÁK a plenáris ülés a ballibbantak. A Van még Lejjebnek csak úgy csorgott a könnye a nagy röhögéstől, és a Fereund, a Poloskapeti és csürhéje, meg a Weber is a térdét meg egymás hátát csapkodták, annyira élvezték az ÚJ MŰSORT. Azaz, hogy mégsem. Ha a gyűlöletük robbanni tudott volna, akkor egy üvegtábla nem maradt volna épen az EP épületéből. Poloskapeti kínjában nemcsak belehugyozott és beleszart de még bele is maszturbált a gatyájába... Kac-kac...
csapláros
2024. október 11. 09:48 Szerkesztve
szintetikus 2024. október 11. 07:50 ..."Miért nem viszik el akkor? Ott többet tudna lopni. :DDD"... Orbán alatt MÉGISCSAK telik egy új gatyára, vagy csirke farhátra a magyaroknak. Különben miért is menekülnének IDE a saját hazájukból a németek, hollandok, belgák, franciák ? Ha Orbán nem lenne, akkor meztelen valaggal rohangálna itt ebben a lekurvázott országban mindenki, mert az USA-Unió gyarmatosítók LIBERÁLNÁCI diktatúrájának a rabszolgái lennénk, mint a Rákosi időkben. Vagyis SENKI ne vigye el Orbánt. Legfeljebb BEHÓDOLHATNAK NEKI, és PERSZONÁLUNIÓBAN kormányozhatja Németországot és Magyarországot, mint Luxemburgi Zsigmond, aki egyszerre volt német-római császár és magyar király, Nagy Lajos, a Moszkvát is ostromló Báthori István vagy Szent Lászlótól az összes magyar király, aki egyben Horvátország, Bosznia és Szlavónia királyai is voltak ! EZ AZ A HUNGARIKUM, amit még NEM AKARNAK az ellenségeink elismerni ! Itt az ideje, hogy erre is sor kerüljön !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!