Nem látta a jövőt a jósnőhöz igyekvő, körözött biatorbágyi férfi (VIDEÓ)

2024. október 07. 09:55

Elkapták a rendőrök.

2024. október 07. 09:55
null

Nyitókép: Pixabay

Három elfogatóparancs volt érvényben a biatorbágyi férfival szemben, akit végül Vértessomlón, összehangolt akcióban fogtak a Fejér és a Komárom-Esztergom vármegyei rendőrök – adta hírül a rendőrség.

A hatóság emberei október 2-án este elfogták az 59 éves  férfit, akit költségvetési csalás elkövetése miatt köröztek, és jogerősen 4 év szabadságvesztésre ítélték, amelynek letöltését nem kezdte meg. Épp jósnőhöz igyekezett, ám ehelyett – előállítását követően – büntetés-végrehajtási intézetbe szállították a rendőrök.

Az akcióról videófelvétel is készült:

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vanced
2024. október 07. 10:49
A NER jelentős képviselői is hisznek a misztériumokban! Nem a Minisztériumokban, mielőtt valaki félreértené! Ismerek néhányat közülük, és ezek a számmisztikától kedzve a táltosok és látókon át minden baromságban hisznek. Nem kívánok mindegyiknek hasonló sorsot, mint a cikkben említettnek, mert nem mind gazember, hanem valamiféle áldozat is egyben. Nem felmentésként...
FredShine
2024. október 07. 10:08 Szerkesztve
Az elkövetkező négy évéről azért mégiscsak kapott egy jóslatot.
chief Bromden
2024. október 07. 10:08
Talán inkább ügyvédnél kellett volna időpontot egyeztetni. No nem telefonon. :D
Sróf
2024. október 07. 10:08
Iványi Gábor már 73 éves, ez valaki más.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!