Nagy lehet a baj, Lendvai Ildikó megnyomta a vészcsengőt

2024. október 14. 09:30

Ki veszi be ezt a maszlagot?

2024. október 14. 09:30
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner/ Ficsor Márton

„A szocik egykori nagyasszonya hű partizánként mindig maradéktalanul elvégzi a rá rótt feladatot. Most valószínűsíthető, hogy azt kapta ukázba, hogy tovább pörgesse a baloldali mantrát, miszerint a Fidesz megrogyott, mélyponton van, és már csak egy lépes hiányzik a bukásához. A következőket írta a Népszavában publikált véleménycikkében: »Mert igaz ugyan, hogy kormányoknak, rendszereknek elsősorban gazdasági és szociális válságok vagy kézzelfogható, direkt politikai bajok vetnek véget, de az is igaz, hogy ezeket az adott rezsim erkölcsi összeomlása teszi véglegessé. A politikai forradalmakat morális forradalmak, lázadások előzik meg. A kormányváltó erők is a hatalom valamilyen erkölcsi vétségével legitimálják szándékukat.(…) A morális lázadás nem csillapul. Nem csillapítható.«

Majd a cikk többi részében erőltetetten, izzadságszagúan magyarázza, hogy bizony a kormány miért áll bukásra. Mindenkinek megvan a szerepe ebben a felépített baloldali gépezetben. Ő és a balos szakértők, Kéri Lászlóval, Bod Péter Ákossal az élen rendszeresen elmondják, hogy itt már közeleg a vég, a gazdasági és morális összeomlás. Közvélemény-kutatóik pedig lassan hétről hétre publikálnak olyan eredményeket, melyek szerint már alig van előnye kormánypártoknak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Smisla
2024. október 14. 12:18
Azért ez a Lendvai milyen szépen leírta, hogy a bukásukat minek köszönhették. Azóta sem tértek magukhoz, de nem is fognak, hiszen mást nem tudnak. Csak vegetálnak, és keresik az asztalról leesett morzsákat.
Zolotarjov
2024. október 14. 12:18
Cenzorka..
Palatin
2024. október 14. 11:47
Ildikó, a te teljes neved betüiböl azt lehet kirakni, hogy: NAIV DEDÓ ILLIK? Nézz utána és légy büszke rá, hogy ilyen röviden meg lehet fogalmazni a ténykedésedet és magatartásodat, életrajzodat, a lényegedet. Ildikó te már egy múzeumba való példány vagy. Ülj be a Terror Házába a tieid közé. Kímélj meg minket magadtól. Ti már eljátszottátok a szindarabotokat, nem tetszette senkinek. Ti a nemzet megvetett, szégyentelen alfelei lettetek, Gyurcsány szárnyai alatt mind egykutyák vagytok. Nincs szükségünk rátok. A magyar történelem szemétdombjára valók vagytok, ti árulók.
makapaka2
2024. október 14. 11:46
Még meddig, Lendvai elvtársnő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!