Mik vagytok ti, gazemberek? Honnan jöttetek?

2024. október 01. 21:37

Mikor hagyjátok ott a fogatokat ti az ártatlanok helyett? Miért nincs ez soha fordítva?

2024. október 01. 21:37
Brutális közlekedési baleset történt az Árpád hídon.
Szentesi Éva
Szentesi Éva
Facebook

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

„Egy nő súlyos autóbalesetet szenvedett tegnap. Az autóban utazott az ötéves kisfia is, akit a helyszínen újra kellett éleszteni. Jelenleg is válságos állapotban vannak.

A balesetet egy olyan autó okozta, amelyben az eddigi hírek szerint egy 18 és egy 21 éves fiú ült. Új hírek szerint a sofőr ittas volt, a kocsi lámpája nem működött jól, és jóval átlépte a lakóterületen megengedett sebességet. Új hírek szerint négyen ültek ebben az autóban, ketten elmenekültek a helyszínről. A 18 és a 21 éves végtagsérülések miatt nem tudtak, de komolyabb bajuk egyiknek sem esett.

Idén a megengedett sebességet jóval túllépve elgázolták egy korábbi barátomat, aki a helyszínen szörnyethalt.

Tavaly az Árpád-hídon szabályosan agyonvágtak a gyorsulási versenyzők egy ártatlan biciklist. Évekkel ezelőtt egy fiatal kajakosba csapódtak bele hasonló kaliberű gazemberek, aki szintén szörnyethalt.

Az autóm fenekébe számtalanszor villognak bele luxusjárgányok száznyolcvannal a pályán, amikor tökéletesen szabályosan előzök a kis elektromos autómmal (amivel 130-nál nem tudok gyorsabban menni és nem is akarok.) Ismertem olyat, aki folyamatosan beállva vezetett, és úgy gyorsulgatott, mintha nem számítana semmi és senki, a rendőrök többször elkapták, de különösebb büntetést nem kapott.

És mit kapnak ezek a semmirekellő véglények? Felfüggesztettet, pár évet, egy évtized eltiltást, pénzbüntetést, amit lazán kiköhög, egy jó ügyvédet, bokaperecet az otthoni kényelemben, néhány sor kicsikart, megjátszott megbánást. Mik vagytok ti, gazemberek? Honnan jöttetek? Mikor hagyjátok ott a fogatokat ti az ártatlanok helyett? Miért nincs ez soha fordítva? Mert a ti kocsitok ki van bélelve, mert az sokkal drágább, erősebb, az nem úgy törik?

Apu meddig veszi meg még nektek a várost, meg az autópályát?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sentimental
2024. október 01. 23:38
www.youtube.com/watch?v=qK5jTtHAxaY&t=560s
Zsolt75
2024. október 01. 23:37
Sajnos nem újkeletű dolog ez. Császár Előd mennyit kapott a halott rendőrért?
sentimental
2024. október 01. 23:25 Szerkesztve
youtu.be/j0yZbjxsJkw?si=100jlaNDcPllr_EI&t=719
sexykitty-5000101
2024. október 01. 23:22
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­­k­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­s­­z­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­­u­n­­c­­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!