Mi lesz a következő lépés, bevisznek mindenkit, aki szembeszáll ezzel az áruló kormánnyal?

2024. október 17. 19:35

Elég abból, hogy Orbán pedofiljait mindig kimosdatják.

2024. október 17. 19:35
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

„Elég abból, hogy Orbán pedofiljait mindig kimosdatják, míg egy hatalommal szemben tüntető politikust a végletekig meghurcolnak és elítélnek.

Fekete-Győr Andrást ma harmadfokon ítélték el egy füstgyertya miatt, de ugye emlékeztek Varju Lászlóra? A DK képviselőjét az MTVA őrei teperték le, miközben csak a jogban rögzített lehetőségével akart élni, hogy parlamenti képviselőként ellenőrizze az MTVA működését. Mégis őt büntetik garázdaság miatt?

Mi lesz a következő lépés, bevisznek mindenkit, aki szembeszáll ezzel az áruló kormánnyal?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira004
2024. október 17. 21:18
Kádár apró dögei kormánya alatt akit bevittek a többé napot nem látott , családodra jellemző . Ferkó népet verette szemeket kilövetett. Gyurcsányné inkább hallgass .
Csuka
2024. október 17. 21:17
Csak te halgas te mocskos hazaárulo
atti64
2024. október 17. 21:17
A PATKÁNY KURVA UGAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
esvany-0
2024. október 17. 21:14
"egy hatalommal szemben tüntető politikust a végletekig meghurcolnak és elítélnek" Ezt pont Apró-klán prominense mondja, akik 2006-ben a rendőrterrorral meggyalázták az 56-os forradalom 50. évfordulóját? Pribékjeitek véresre verték Révész Máriusz országgyűlési képviselőt, szemeket lőttek ki, ujjakat törtek és számtalan más bűncselekményt követtek el. A nyomentumos hülyegyerekeket egyébként nem a kormány, nem a rendőrség, hanem a Soros NGO-k által instruált és az EU által féltve pátyolgatott független magyar bíróság ítélte el. Szerintem túlenyhén, de az EU a lengyeleknek sem engedte a hibásan döntő bírők felülvizsgálatát és felelősségre vonását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!