Magyar Péter nélkül nincs rendszerváltás, de csak vele sincs

2024. október 24. 19:31

Ültessenek le, ha akarnak! Interjú.

2024. október 24. 19:31
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
hvg

Nyitókép: Képkocka, Partizán, YouTube

„HVG: »Kampánytémákkal, -szólamokkal korábban sem foglalkoztam. Ameddig úgy tapasztalom, hogy az ország pénzügyeivel jól mennek a dolgok, nehezebben kapom fel a fejemet.« Kitől származik ez az idézet?

Fekete-Győr András: Amikor újságírók idéznek, az embernek általában Orbán Viktor jut az eszébe, de az a sejtésem, hogy ez nem tőle van.

HVG: Tényleg nem. Az ön édesapjától. 2018-ban adtak a Heti Válasznak egy közös interjút, amelyből számomra az érződött, hogy csomó dologban nem értenek egyet. Viszont azért hoztam fel őt, mert érdekel, hogy a nézetkülönbségek ellenére mennyire állt ön mögött a családja a nemrég zárult büntetőügyben.

F.-Gy. A.: Teljes mértékben. Édesanyám és édesapám más-más érzelmi karakter. Apámat kemény fából faragták, őt egyébként miattam bocsátották el a NOlimpia után néhány hónappal az Országos Betétbiztosítási Alaptól, ezt a parlamentben is elmondtam az utolsó szó jogán. Tehát ő politikai meghurcolásnak már volt elszenvedője. Édesanyám szeméből nyilván folytak könnycseppek, őt ez jobban megviselte. De felkészítettem őket előre.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. október 24. 21:21
Atomreaktor fenn van már a tetőn, roller le van mosva?
Fregoli
2024. október 24. 21:21
Hali, Mandiner!!! Mi van az Ábrahám Robi által nyilvánosságra hozott pedofil sztorival?!?! Face is blokkolja, Ti sem írtok róla. Valamit, plíz!
sexykitty-5000125
2024. október 24. 21:19
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­­­k­e­l­­­d­­ ­­a­­ ­­­s­z­­e­x­i­ ­­p­­u­­n­c­­­i­­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
cutcopy
2024. október 24. 21:17
Ez még mindig megkerülhetetlen sarokpontnak tartja magát..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!