Lehullt a lepel, kiderült a titok: célkeresztben az ÁVH-unokák

2024. október 22. 10:54

A jól ismert ÁVH-sok unokái megszervezték a „független”, „objektív”, „szakértő” ellenzéket.

2024. október 22. 10:54
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

A nyitókép illusztráció. Fotó: Fortepan/Nagy Gyula

„A titokzatos netzenészt azóta sem lehet megállítani, sikert sikerre halmoz. Bátran kijelenthetjük, hogy futótűzként terjednek a szókimondó dalai a világhálón. Magyar Péter, Gyurcsány, Puzsér és a német migránssimogatók után augusztusban ismét a Tisza Párt elnöke került sorra, kórházi hőmérőzését foglalta dalba Wellor, amivel ismét nagyot robbantott.

(...) Közeledik október 23-a csodás, felemelő nemzeti ünnepünk.

Wellor erre az alkalomra komponál egy nyugodtan mondhatjuk, forradalmi dalt, ahol a tőle megszokott kendőzetlen, őszinte stílusban vág oda a szabadságharc eltipróinak,

a kommunista erőszakszerveznek, az ÁVH-nak és természetesen ezen keresztül a jól ismert ÁVH-sok unokáinak, akik a rendszerváltás után átmentve az egykori hatalmukat, felhasználva kapcsolatrendszerüket megszervezték a »független«, »objektív«, »szakértő« ellenzéket és a természetesen a ma is ezerrel dübörgő médiájukat.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. október 22. 13:36
Ugyan,Balázs,ti megcsináltátok az új ÁVH-t...nem sül le a pofádról a bőr?
states-2
2024. október 22. 12:54
Ezek most a legdemokratábbak, komcsi csürhe.
valaki-954
2024. október 22. 12:27
Az bolsevik javaslat az "ügynöktörvény"-re nem egyéb, mint a megzsarolt, megfélemlített szerencsétlenek nyakába varrni azt a mérhetetlen bűnt, amit a tartóik, az MSZMP KB és megyei apparátusok gazemberei követtek el. Ugye milyen sötét, aljas gazemberek ezek az unokák? A körömtépő körmös Baurer félék ivadékai...
valaki-954
2024. október 22. 12:23
A kiváló dal végéről hiányolom a névsort!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!