Lehetetlen helyzetbe manőverezte magát a magyar kormány az Unióban

2024. október 21. 18:08

Mára már szinte mindegyik egykori szövetségesünk tort akar ülni felettünk.

2024. október 21. 18:08
ORBÁN Viktor
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„Az Európai Parlamentben lefolytatott vita egyrészt megmutatta, hogy milyen lehetetlen helyzetbe manőverezte magát a magyar kormány az Unióban, másrészt szegénységi bizonyítványt állított ki magáról az intézményről. A felszólalások és a jelenetek egy része méltatlan egy ilyen testülethez.

Komoly problémát jelent az is, hogy a magyar kormány eddig eszkalálta a helyzetet, amíg mára már szinte mindegyik egykori szövetségesünk tort akar ülni felettünk.

Fontos lenne megtanulni, hogy a politika eszköztárának része az igazunk, a véleményünk melletti kiállás mellett a kompromisszumok megkötésének és az együttműködések kialakításának a képessége is. Ezek alkalmazása nélkül nem tudjuk jól szolgálni nemzeti érdekünket, ami most elsődlegesen az, hogy a népakaratnak megfelelő uniós tagságunk előnyeit jól használjuk fel hazánk fejlődése érdekében.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. október 22. 01:06
A kompromisszumok kötögetése nem szolgálja a nemzeti érdekeinket. Akinek igaza van ő küzdjön meg érte, képviselje! Igen, előfordul, hogy veszít. De akkor azt emelt fővel teszi. A kompromisszum senkinek sem jó igazán. Mint a fociban a döntetlen. Az 1 pont ugyan több, mint a 0 ellenben jóval kevesebb, mint a 3. Aki hol nyer, hol veszít, ő jobban jár, mint aki örökösen kompromisszumokat köt és begyűjti mindig az 1 pontokat.
sexykitty-5000121
2024. október 22. 00:25
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­­k­­e­­l­­d­­ ­a­­ ­s­­z­­­e­x­­­i­­ ­­p­­u­­­n­­c­­­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
2024. október 22. 00:24 Szerkesztve
A progresszivizmus és nem a konzervativizmus szellemi gyökerei azonosak a fasizmuséival! A baloldalról erednek az életünk feletti ellenőrzést célzó legalattomosabb próbálkozások. Fodor liberálnáci!
Bodzay
2024. október 21. 23:35
Fodor, Szent-Iványi - jobbos portálokon, az utóbbi napokban. Kár ezt a szép őszt elrontani ennyi pofátlan arroganciával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!