Kocsis Máté: A brüsszeli tehetségkutató nyertese a DK és a Tisza Párt lett – de mi az ára ennek? (VIDEÓ)

2024. október 21. 16:56

A frakcióvezető kifejtette, hogy a sikeres magyar politikát belföldön lehet megvívni.

2024. október 21. 16:56
null

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Egy nagyon szórakoztató vitanap volt a strasbourgi Európai Parlamentben az unió soros elnökségéről” – fogalmazott Kocsis Máté az Országgyűlésben. 

A Fidesz frakcióvezetője napirend előtti felszólalásban jelezte, hogy 

a vita magyargyalázásba csapott át.

„A kétszínűségnél alávalóbb dolgot keveset tudunk mondani a politikában, amit ők olyan magas fokon űztek, hogy még a hazai ellenfeleink is csak pislogtak csodálkozásukban” – tette hozzá, majd így folytatta:

Brüsszel megfogalmazta, hogy egy neki tetsző kormányt szeretne Magyarországon, és a brüsszeli tehetségkutató nyertese a DK és a Tisza Párt lett. 

Ők készek arra, hogy teljesítsék a brüsszeli elvárásokat. Kocsis Máté kifejtette, hogy a sikeres magyar politikát belföldön lehet megvívni. 

Ezt is ajánljuk a témában

A legfőbb kérdés, hogy a brüsszeli támogatásért cserébe mit kérnek?

A rezsicsökkentés eltörlését, a 13. havi nyugdíj megszüntetését, a migráció és a háború támogatását kéri a brüsszeli elit.

 – válaszolta meg.

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000121
2024. október 21. 21:31
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­­k­e­­­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­s­­­z­­­e­x­­i­ ­p­­u­­n­­c­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
tapir32
2024. október 21. 21:28
Magyar Péter tönkre akarja tenni az oktatást és az egészségügyet! Magyar el akarja törölni a rezsicsökkentést! A rezsicsökkentés: A lakossági rezsivédelmen felül támogatást kapnak az önkormányzatok, az oktatási intézmények, a kórházak, valamint a kis- és középvállalkozások a rezsiköltségeik megfizetéséhez. A rezsicsökkentés nélkül tönkrement volna a lakosság jelentős hányada!
Lajoss
2024. október 21. 20:36
Máté,a gazdád a civilizált világ szégyene, Magyarország szegénységi bizonyítványa. 😢
atti64
2024. október 21. 19:14
TISZA, DK, FASZOPO PATKÁNYOK PÁRTJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!PUSZTULJATOK MIND BAZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!