Kiderült Juszt László féltve őrzött titka, elszólta magát

2024. október 24. 06:18

Ezt nevezik buktának.

2024. október 24. 06:18
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép:  Juszt László Facebook-oldala

 

„Korábban már megírtuk, hogy Juszt jó baloldali katonaként teszi a dolgát, rendszeresen posztol, hozzászól, értékel, kinyilatkoztat, ahol tudja, kritizálja az Orbán-kormányt. Hol az egyházakat támadja, hol Kocsis Máté kerül a célkeresztjébe, hol a focipalántákat minősíti, hol pedig orosz zászlónak nézi a magyar lobogót. De sikerült neki nagyon csúnyán belerondítani még a márciusi nemzeti ünnepünkbe is, természetesen a Most vagy soha! című film került a céltáblájára.

Gyakorlatilag valamennyi posztja ezer sebből vérzik, amit rendszeresen a tőle megszokott alpári stílusban ad elő. Mostani bejegyzésében azt próbálta bizonygatni, hogy neki nincs Orbán-fóbiája, de pontosan az ellenkezőjét bizonyította be:

»Az egyik leggyakoribb vád ellenem, hogy Orbán-fóbiám van. Ez persze egy jól megtermett hülyeség. (…) Én akkoriban az MTV egyik legsikeresebb műsorát, a KRIMINÁLIST készítettem. Emellett volt egy ugyanilyen című, magánkiadású hetilapom.(…). Egy évi hazudozását elunva, megszereztem azokat a dokumentumokat, amelyekre hivatkozott Orbán, s változtatás nélkül, lefotózva megjelentettem a lapomban. (…) A tv-ben műsorváltozás volt. A KRIMINÁLIS megszűnt. Engem letartóztattak, elvették az útlevelem, a vadászfegyvereimet, s bűnözőként nyilvántartásba vettek.«

Tegyük tisztába a dolgokat. Mindez akkor azért történt, mert az 1999-es megfigyelési ügy kapcsán olyan dokumentumokat tett közzé, amelyek államtitoknak minősültek.

Juszt tehát saját törvénysértése miatt gyűlöli a magyar miniszterelnököt, ha úgy tetszik, azóta van Orbán-fóbiája. Mostani posztjában elszólta magát az egykori baloldali tévés, kiderült, hogy miért tombol benne ez a csillapíthatatlan, féktelen gyűlölet.

Most legalább mindenki megtudta az igazságot. Ezt nevezik buktának.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Juszt László

Facebook

Idézőjel

Ez persze egy jól megtermett hülyeség.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2024. október 24. 08:50
"megszereztem azokat a dokumentumokat" Ezeknél baszd meg, mindenki az igazság lánglelkű harcosa, akit igaztalanul bántanak! És a komcsi rendszer hogyan hordott a tenyerén, Jucika, te rohadék, nyilván csakis érdemeid miatt, ahogy a többi fogaskerekét a rendszernek, ugye, ezt kell elhinnünk? A komcsi rendszerben nem is volt senki se komcsi, mindenki ellenálló volt, hogyne. A dokumentumokat pedig nem a komcsi barátaid nyomták a kezedbe, hanem te szerezted meg! Zseblámpával éjjel, kormos arccal, felhoztad az ávó pincéből.
gyzoltan-2
2024. október 24. 08:46
"clansman 2024. október 24. 07:26 Rasputin! Csak nem te vagy az a zsírdisznó Juszt? Mert a cikk megjelenése után pár percel máris két hozzászólás pontosan ismerve 23 évvel ezelőtti eseményeket..." Hajlok rá, hogy ráhibáztál! -de nincs jelentősége..! Teljesen mindegy, hogy Rasputin, vagy Juszt! Juszt-ot, meg a hasonlókat, jó sokan vannak, nem lehet leleplezni! Ők már rég megfosztattak a hamisító Jákob-báránybőrtől!
oregur4
2024. október 24. 08:05
O1gtolvaj-3!!! Buksika, buksika te kis szőrös talpú román, ukrán, átoperált pufajkás munkásőr ivadék!!! Hihihi. Magyarul se tudsz!!! Hahaha. Menj haza a külföldi, dolcsikból fizetett romániába/bulgáriába és a bolsevikf@$$iszta, avagy a liberónáczi oldaladra, ott böfögj, meg fosospeti, vagy pszichopeti, esetleg poloskapeti ánuszába!!! Höhöhö
sexykitty-5000124
2024. október 24. 07:40
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­k­­e­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­s­­z­­e­­­x­­i­­ ­p­­­u­n­­c­­i­­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!