Az egyik leggyakoribb vád ellenem, hogy Orbán-fóbiám van

2024. október 22. 15:57

Ez persze egy jól megtermett hülyeség.

2024. október 22. 15:57
Juszt László
Juszt László
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„Az egyik leggyakoribb vád ellenem, hogy Orbán-fóbiám van. Ez persze egy jól megtermett hülyeség. 

Annak, hogy jobban figyelek a galádságaira, személyes oka van. És ez az ok pontosan 25 éves. Azóta felnőtt egy nemzedék, amelyiknek nem csak a rendszerváltás előtti évek számítanak történelemnek, hanem már az első Orbán-kormány is, hiszen akik 1998-ban voltak 5-15 évesek, – és ennek okán nem foglalkoztatta őket a politika – azok ma már 40 körül vannak. S fogalmuk sincsen a FIDESZ eredendő bűneiről. 

A többes szám nem véletlen. De én most csak egyről mondom el az »újaknak«, hogy milyen mocsokban is született ez a párt.
1998. A FIDESZ megnyerte a választásokat. Nem sokkal ezután napvilágra került, hogy az államtól ingyen, juttatásként kapott székházat (az egykori tisztakaszinó, a mai K and H bank épülete ) a párt eladta, s abból vásárolták meg, egyebek közt Orbán édesapjának gánti kőbányáját. Hogy erről a méretes disznóságról elterelje a figyelmet, Orbán bedobta a köztudatba, hogy a Horn-kormány idején titkosszolgálati eszközökkel figyeltettek fideszes politikusokat. Egy évig ment ez a »parasztvakítás«, még parlamenti vizsgálóbizottságot is felállítottak. Én akkoriban az MTV egyik legsikeresebb műsorát, a KRIMINÁLIST készítettem. Emellett volt egy ugyanilyen című, magánkiadású hetilapom. Egy évi hazudozását elunva, megszereztem azokat a dokumentumokat, amelyekre hivatkozott Orbán, s változtatás nélkül, lefotózva megjelentettem a lapomban. 

Annyit írtam hozzá, hogy itt vannak Orbán »dokumentumai«, én nem akarom minősíteni, mindenki döntse el maga, hogy hazudott-e a miniszterelnök, vagy igazat mondott. A dokumentumokban egyetlen szó sem támasztotta alá, hogy lett volna megfigyelés.

Másnap, a reggeli »rádiószózatban« azt mondta, hogy »JL súlyos államtitoksértést követett el, s ezért a törvénynek a legszigorúbban kell eljárni ellene.« Aznap délután – egy időben – jelentek meg a rendőrök a lakásomon, a tv szerkesztőségben és a lap szerkesztőségében. A tv-ben műsorváltozás volt. A KRIMINÁLIS megszűnt. Engem letartóztattak, elvették az útlevelem, a vadászfegyvereimet, s bűnözőként nyilvántartásba vettek. 

Egész éjjel ment a kihallgatás, ahol csak arra voltak kíváncsiak, hogy honnan szereztem meg a dokumentumokat. Ezt persze nem tudták meg.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2024. október 22. 18:19
Laci! Primitív bunkó lettél....sötét vagy, Bayer jobbról, Te balról......
Performan
2024. október 22. 18:18
"egy jól megtermett hülyeség" Jellemző valóban.
sexykitty-5000122
2024. október 22. 18:14
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­­e­l­­­d­ ­­­a­­ ­­s­z­e­­­x­­i­­ ­­p­u­­n­­­c­­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
balbako_
2024. október 22. 18:11
Te egy hülye, vén, gyűlölködő kommunista vagy az utolsó stádiumban. Menthetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!