Ki is adta áron alul a vérplazmát? (3. rész)

2024. október 24. 16:06

Ennyit erről a mocskos aljasságról, ennyit ezekről a mocskos, aljas gazemberekről.

2024. október 24. 16:06
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

„Amióta a feleségem vezeti az OVSZ-t, tenderen dől el, ki veheti meg a plazmát, és mindig a legmagasabb árat ajánló pályázó győz. Amióta a feleségem vezeti az OVSZ-t, megháromszorozta az OVSZ, vagyis a magyar állam bevételeit. Amióta a feleségem vezeti az OVSZ-t, minden plazmaalapú gyógyszer rendelkezésünkre áll.

És kit rágalmaznak, kiről hazudoznak évek óta ezek a rohadék gazemberek? A feleségemet. Miért?

Mert a feleségem.

Ennyit erről. Ennyit erről a mocskos aljasságról, ennyit ezekről a mocskos, aljas gazemberekről.

Amúgy pedig tessék nyugodtan böngészgetni az adatokat. Bár tudom, van az a társadalmi réteg, amelynek teljesen mindegy, mik a tények. Azok viszont tehetnek egy szívességet.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. október 24. 18:33
TÉNYLEG MESÉBE illő, ami EBBEN az országban folyik !
gyaloggos
2024. október 24. 18:31
AZ MASZP-SZDSZ-GYURCSÁNY-KORMÁNYOK nem loptak annyit, mint a FIDESZ-KDNP kormányzása alatt a CSALÁD, HACEROK, NER! S egyszerűen azért nem, mert ENNYI LEHETŐSÉGÜK nem volt, mint a jelenlegieknek! A MINAP egy újabb BRUTÁLIS KORRUPCIÓ-LÁNCOLATRA derült fény, a FIDESZ politikusai buktak meg! S MÁR érthető, nem ok nélküli az EU-s források blokkolása!
sexykitty-5000124
2024. október 24. 18:13
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­­­k­­­e­­l­d­ ­a­­ ­­­s­z­­e­­­x­­i­­ ­­p­u­­­n­­­c­­­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
gyaloggos
2024. október 24. 18:10
BAYER! TOPORZÉKOLHATSZ persze, DE: A Válasz Online megnyerte történetének első jogerős sajtóperét a magyar állami vérplazmakészletet külföldi partnerével megvásárló cég korábbi résztulajdonosa ellen. Triumfálnánk, ám közben az immár Bayerné dr. Matusovits Andrea által vezetett vérellátó újabb három évre eladta a nemzeti vérkészlet fontos részét. Nem írtak ki pályázatot, nem versenyeztettek újra, és nem adják ki a szerződést sem. EZEK tények!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!