Junior Prima Díjjal ismerték el a Világgazdaság munkatársát

2024. október 24. 16:15

Mészáros Gergő szakterületei közé a globális monetáris politika és a tőkepiacok tartoznak, de előszeretettel követi ugyanakkor a kriptopiaci fejleményeket is.

2024. október 24. 16:15

Nyitóképen Mészáros Gergő átveszi a Prima Díjat. Fotó: Vémi Zoltán

Mészáros Gergő, a Világgazdaság munkatársa is Junior Prima Díjban részesült idén. A fiatal újságíró még kezdőként csatlakozott a lap csapatához. A szerkesztőségi munkában nem csak a cikkek írása terén bontakoztathatta ki tehetségét, – külgazdasági, illetve kriptó- és hagyományos valutapiaci anyagaival –  hanem a podcastok készítésébe is becsatlakozott. Idővel saját műsort is kapott – ismertették.

Mészáros szakterületei közé a globális monetáris politika és a tőkepiacok tartoznak, előszeretettel követi ugyanakkor a kriptopiaci fejleményeket és a devizapiaci izgalmakat egyaránt.

„Szerkesztőségünk büszke Mészáros Gergőre, hiszen a szakmai elismerés mellett, a díj mintegy visszaigazolása is annak, hogy a Világgazdaság egy olyan szakmai műhely, amely a fiatal tehetségeknek fejlődési, kitörési lehetőségeket biztosít” – közölte Túrós-Bense Levente, a Világgazdaság főszerkesztője, aki hozzátette: 

a hazai sajtóban igen nagy szükség van a képzett gazdasági újságírókra, a fiatalos lendületre, a vérfrissítésre.”

A Prima Primissima Díjakat 2007 óta kifejezetten a fiatal tehetségek számára is odaítélik azért, hogy a már fiatalon komoly eredményeket felmutató szakemberek is elismerésben részesülhessenek. A zsűri által díjazott 6 fő személyenként már nettó 3 millió forint pénzjutalomban részesül.

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. október 24. 16:30
Gratula
sexykitty-5000124
2024. október 24. 16:22
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­k­­e­­l­­­d­­ ­­­a­ ­s­z­e­­x­i­­ ­­p­­u­­n­­­c­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!