Hont beleállt az Európai Parlament baloldalába: ez kétszínűség! (VIDEÓ)

2024. október 11. 08:51

A publicista szerint nem igaz, hogy le lett váltva a régi ellenzék, csak a szereposztás más.

2024. október 11. 08:51

Nyitókép: ATV YouTube csatotrna képernyőfotó

Az Európai Parlamentben lezajlott szerdai vita volt az egyik alaptémája az ATV Öt című műsorának, amelyben külön kitértek Magyar Péter ügyére is.

Ceglédi Zoltán politikai elemző szerint most, amikor mindent ráraktak Magyar Péterre az látszik, hogy nem bír el ezzel a feladattal.

Magyar csak EP képviselő akart lenni, nem pedig Orbán Viktor fő kihívója

– mondta az elemző.

Ezt is ajánljuk a témában

Hont András szerint a parlamenti vitában nem voltak új elemek, minden elhangzott már, ahogy 1956 felemlegetése is. Ami Orbán és a mostani kihívó összetűzésében van, az is volt már DK és Momentum formában.

Nem igaz hogy le lett váltva a régi ellenzék, csak a szereposztás más”

– mondta Hont. 

A publicista ugyanakkor külön kitért a Magyar Péter ügyeire, amelyre felszólalásában a fideszes Deutsch Tamás hívta fel a figyelmet és amelynek egy részében a Legfőbb Ügyészség kérte a Tisza Párt elnöke mentelmi jogának felfüggesztését.

Ezt is ajánljuk a témában

A publicista – utalva a Varga Judit- és a Vogel Evelin-féle interjúkra – azt mondta: 

Ezek az emberek, akik a baloldali, liberális, zöld oldalról felszólalnak ilyen ügyekben, ennél sokkal kevesebb bizonyítással nyílt színen szoktak idegrohamot kapni. 

Az egész MeToo erről szólt.

„Most érdekes módon a zöldpárti, feminista fülek meg se hallották, mi történt. Pedig ők voltak ennek a lángoszlopai, főleg ez a fajta nemzetközi, helyi politikák felett álló, felsőközéposztálybeli elit, amelyből az Európai Parlament baloldala kikeveredett” – tette hozzá. 

A teljes műsort itt nézheti meg:

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galerida
2024. október 11. 10:49
Dévényi úgy beszél, mint az ötvenes években egy falusi párttitkár. Szerencsére már nincs mögötte a dicsőséges Vörös Hadsereg, ezért csak nevetséges és visszataszító.
Sróf
2024. október 11. 10:45
Kicsit fárasztó lett ez a műsor így, hogy Dévényit állandóan át kell tekerni.
files32
2024. október 11. 10:34
Ergit 2024. október 11. 09:46 Kérek valakit, aki leírná, mi a teljes neve ennek a Dévényinek! Köszönöm! Ki mondta, hogy nem vagytok analfabéták?
sexykitty-5000108
2024. október 11. 10:32
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­­­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­s­­z­­­e­x­i­ ­­p­­­u­­­n­­­c­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!