Hogy ezt az ostobaságot minek kell csinálni, föl nem foghatom

2024. október 24. 22:03

Harari írt egy kifejezetten kiskamaszoknak szóló világmagyarázatot, erre rákúrnak egy ilyen „virtuális fóliát”.

2024. október 24. 22:03
null
Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„Hogy ezt az ostobaságot minek kell csinálni, föl nem foghatom. Harari írt egy kifejezetten kiskamaszoknak szóló világmagyarázatot (járt nálam a könyv, nem értek a műfajhoz, szerintem közepesen sikerült), erre rákúrnak egy ilyen »virtuális fóliát«, mert gondolom bebuzzan tőle a gyerek, vagy nem tudom. És így? És ettől Putyin?

Semmit nem ér az egész, azon kívül, hogy felhúzzon a hiábavaló ostobaságával. Minek ez?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 25. 00:00 Szerkesztve
Lehet hogy nincs anyósa, azért nem érti. Minden rendes ember szól, már csak a biztonság kedvéért is: "Aztán fóliázott könyvet ne vegyen a gyereknek Karácsonyra, Mama!" Ez így egyszerű és nagyszerű.
viator-11
2024. október 24. 23:25
Harari abból él, hogy volt egy orbitális nagyot mondása "az emberiség végéről" ami látványosan elhasalt. Ez persze nem akadályozza meg a libateista valósághajlítókat, hogy tovább hájpolják. Meg a szerző egyéb műveit is. Majd az utókor fogja kimondani szerintem, hogy ez a király is meztelen. De addig jó a PRja.
sexykitty-5000125
2024. október 24. 22:07
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­­­k­­­e­l­­­d­­ ­a­­ ­­s­­z­­e­­x­­­i­­ ­­p­­­u­n­­c­­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!