Elvenné a szavazati jogot a Jobbik azoktól, akiknek nincs meg a nyolc általánosuk (VIDEÓ)

2024. október 18. 10:52

Javaslatukat azzal magyarázták, hogy „a fenyegetések korában messze nem mindegy, hogy ki dönt ilyen nagyon komoly kérdésekről”.

2024. október 18. 10:52

Nyitókép: Képernyőfotó

Váratlan videót osztott meg TikTok-csatornáján a Jobbik: Brenner Koloman, a párt országgyűlési képviselője a rövid felvételen határozottan kijelenti, hogy az ellenzéki párt egyik legújabb javaslata az, hogy

ne szavazhasson az a polgár hazánk jövőjéről, akinek nincs meg a nyolc általánosa”.

Brenner azzal folytatta, hogy az szavazhasson, aki „szellemi képességeinek birtokában van”. „A fenyegetések korában messze nem mindegy, hogy ki dönt ilyen nagyon komoly kérdésekről, ezért is gondoljuk azt, hogy ezt a javaslatot nagyon-nagyon fontos” – hangsúlyozta a politikus.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fegyenc8
2024. október 18. 13:18
A Jobbik visszatér a 15 előtti dumájához. Azt hiszik ezzel elfelejtetik a nemzeti oldal elárulását. De nekik már lefőtt a kávé. Lehet tippelni ki lesz a Jobbik Retkese.
patriota-0
2024. október 18. 13:07
Ha komolyan akarok válaszolni, akkor én a baloldali szavazók szavazati jogát is elvenném, mert nem tudják, hogy mi a jó nekik. Ők hasznos idióták.
patriota-0
2024. október 18. 12:49
Ha ezt bevezetnénk, fényévekre leszakadnánk a fejlett nagyon nyugat Amerikától, ahol még a halottak is szavazhatnak.
falcatus-2
2024. október 18. 12:49
egyáltalán mennek szavazni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!