Egymillió forintot kap, ha ezen a magyar településen telepedik le

2024. október 06. 20:10

A feltétel, hogy legyen erkölcsi bizonyítványuk és munkahelyük.

2024. október 06. 20:10

Nyitókép: Délmagyar

Eperjes önkormányzata egymillió forint támogatást ad a településre költöző családoknak. A feltétel, hogy legyen erkölcsi bizonyítványuk és munkahelyük. Eperjesen 3-5 millió forintért is lehet már házat venni – írja a Délmagyar.

„Célunk, hogy Eperjes egy rendezett és élhető település legyen, és továbbra is a nyugalom szigete maradjon”

– mondta Kabai Mátyás, a település újraválasztott polgármestere. A következő öt évben a kihasználatlan épületeiket is szeretnék felújítani, tartalommal megtölteni. A legfontosabb pedig, hogy ne csökkenjen tovább a falu lélekszáma.

„Elöregedő település vagyunk, a terveink között kiemelt szerepet kap az idősekről való gondoskodás, de a település hosszú távú jövőjét is szem előtt kell tartanunk, ezért növelnünk kell a lélekszámot” 

– mondta Kabai Mátyás.

 

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000104
2024. október 06. 22:04
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­­é­k­e­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­­s­­­z­­e­­­x­­i­ ­­p­­u­­­n­c­­­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
kizokkentido
2024. október 06. 22:03
A mi polgármesterünk nem volt ennyire válogatós, ő beérte a rejtett erőforrásokkal. 1 millió forint nem nagy pénz. Aki forintban milliomos, nem számít gazdagnak.
ThunderDan
2024. október 06. 22:02
Már megint hülye a mandiner... ha az ember EPERJES helységnevet olvassa, akkor ugye az észak-kelet-felvidéki városra gondol. Akkor kezdett gyanús lenni, amikor magyar polgármesterről van szó... sajnos egészen elenyésző már csak a magyar lakosság ott. Mandiner, te állat...
nempolitizalok-0
2024. október 06. 21:58
Jogos. Azért én azt is kikötöttem volna, hogy libsikre ez NEM érvényes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!