Egy családi titokról rántotta le a fátylat Orbán Viktor Geszten (VIDEÓ)

2024. október 03. 18:59

Úgy tűnik, kellemes hangulatban telt a családlátogatás a Békés vármegyei településen.

2024. október 03. 18:59

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ahogy arról a napokban többször is beszámoltunk, Orbán Viktor és kormánya a Békés vármegyei Geszten ülésezett.

Kedd este a nagy munka közepette a miniszterelnök Lázár János miniszter társaságában még egy fiatal családhoz is ellátogatott. A kormányfő a nagyobbik fiúval, Danival még játszott is egy jót, majd a szülőkkel a konyhában beszélgetett.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint kiderült, a kisebbik fiú, Milán még nem beszél, ennek édesanyja és édesapja hangot is adhattak, mivel Orbán Viktor egy kedves családi történetet osztott meg velük ehhez kapcsolódóan.

A miniszterelnök felidézte, hogy az öt gyermeke közül az egyik sokáig nem szólalt meg, aztán egyszer hármasban mentek el valamerre az édesanyjával, és a kirándulás után nem találták az autót. Orbán kérdezte a feleségét, hogy hol parkoltak le, mire az addig „néma” gyermek tisztán azt mondta:

ott áll a szalagkorlát mellett.”

Erre Lázár János közbe vetette: „Mindent tudott.”

Orbán Viktor a történetet azzal zárta, hogy ránézett a kisfiúra, és azt mondta neki, „lehet, Milán, te is úgy vagy, hogy mindent tudsz”.

Az idézett párbeszéd az alábbi videóban hangzik el:

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000103
2024. október 03. 21:07
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­k­­e­l­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­­­e­x­i­­­ ­­p­­u­­n­­­c­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Sulammit
2024. október 03. 21:00
Cuki történet. Egy 5 gyerekes apának, 6 gyerekes nagypapának, mindig van a tarsolyában egy a helyzethez való.
Kovács Ubul
2024. október 03. 20:53
"a szinte házigazda Lázár – aki Csanád-csongrádi képviselő létére meglehetős nagy figyelemmel kísérte az észak-békési faluban lévő kastély felújítását – egy Tisza István-idézet előtt szerepel. A családi címerben lévő latin Persevero szó (jelentése: rendületlenül kitartok) előtt az alábbi néhány sor olvasható: „erőnkből, lelkünkből kell áldoznunk, dolgoznunk kell azon, hogy embertársainkat segítsük. Barátai, tanácsadói, vezetői kell hogy legyünk a körülöttünk lakó népnek.” Szép szavak ezek, büszkeség előttük pózolni, nemde? Csak van egy kis baj. Illetve kettő. Az egyik, hogy az idézet eleve nem pontosan került ki a falra. Ez a rész ugyanis eredetileg így szól: „erőnkből, lelkünkből kell áldoznunk, dolgoznunk kell azon, hogy embertársainkat, KIK NÁLUNK ANNYIVAL SANYARÚBB KÖRÜLMÉNYEK KÖZÉ SZÜLETTEK, segítsük. Barátai, tanácsadói, vezetői kell hogy legyünk a körülöttünk lakó népnek,”
Kovács Ubul
2024. október 03. 20:46
"Orbán Viktor édesapja, Orbán Győző, aki 1966 óta, mint az MSZMP tagja és alapszervezeti agitációs és propaganda titkár eredményes ideológiai harcot folytatott a munkásosztályt kizsákmányoló kapitalista és imperialista nézetekkel szemben. Aztán 1976-tól a Dolomit Kőbányászati Vállalat igazgatója lett"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!