Durvul a nemzetközi nyomás Magyarországon, a Készenléti Rendőrségnek kellett közbelépnie

2024. október 25. 14:57

Négy férfit tartóztatott le a Nemzeti Nyomozó Iroda drogkereskedelemért, a Drogkutató Intézet elemzése szerint nem csak az áruk mennyisége, a droglaborok száma is rekordokat dönt.

2024. október 25. 14:57

Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Egyre fokozódik Magyarországon a nemzetközi drogkereskedelmi nyomás – írja a Drogkutató Intézet, amely felidézi, nemrég négy férfit tartóztatott le a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda drogkereskedelemért, amelyet négy éve folytattak Magyarországon.

A kereskedőket, akik a Balkánról és Hollandiából csempésztek be marihuánát, kokaint és ecstasy tablettákat Magyarországra. a titkosított platformokat használó bűnszervezetek elleni nyomozás közben kapták el.

Téglásy Kristóf stratégiai igazgató hangsúlyozta, nem csak a marihuána illegális terjesztése figyelhető meg az EU-ban, hanem más veszélyes szereké is, mint például a kokain. A kokainlefoglalások száma nem csak nálunk, de az EU-ban is rekordméreteket ölt, ráadásul nem csak a szállított drogáruk száma nő, hanem az illegális droglaboroké is.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nguru
2024. október 25. 16:11
Dajcstompi meg sírva veri az asztalt, hogy most kizavarták Brüsszelbe....
wadcutter
2024. október 25. 15:58
Kezdhetnék a felgöngyölítést a hegyvidéki polgármesteri hivatalban.
anegy_
2024. október 25. 15:09
Minden tiszteletem a nyomózóké. Legyen minél sikeresebb a munkájuk ebben a "lehetetlen küldetésben".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!