Deutsch Tamás: Vérlázító provokációra készül az ellenzék október 23-án

2024. október 22. 21:18

A Fidesz EP-képviselője a közösségi oldalán üzent.

2024. október 22. 21:18
null

Nyitókép: Deutsch Tamás Facebook-oldala

A magyar ellenzék Dobrev Klára vezetésével vérlázító provokációra készül az 1956-os forradalom évfordulóján – írta Facebook-bejegyzésében kedd este a Fidesz európai parlamenti képviselője, hozzátéve, hogy „megint hazudnak reggel, éjjel meg este”.

Deutsch Tamás azt írta,hogy 

Dobrev Klára megemlékezésnek álcázott ízléstelen politikai akciót szervez az Európai Parlamentben.

Az a Dobrev Klára, aki családjának a kezéhez '56-osok vére tapad. Az a Dobrev Klára emberkedik, akinek a nagyapja kommunista pártvezetőként irányította az 1956 utáni megtorlásokat. A bolsevik terrort, amiben sok száz magyar forradalmárt végeztek ki, ezreket pedig bebörtönöztek” – fogalmazott.

Hozzátette,:

az a Dobrev Klára akciózik most, aki nagyapjának a kommunista pártállami rendőrsége 1988-ban durva rendőrtámadást vezényelt az antikommunista ellenzék, köztük a Fidesz alapítói ellen, mert szabadon akartak megemlékezni 1956 emlékéről és az 56-os mártírokról.

Megjegyezte, a „brutális rendőrattakban” Orbán Viktort is megverték és letartóztatták, majd így folytatta:

„Az a Dobrev Klára akar most 1956-ról megemlékezni, akinek a férje, Gyurcsány Ferenc 2006-ban miniszterelnökként a súlyos hazugságai miatt ellene tüntető magyar polgárokra durva és törvénytelen rendőrattakot vezényelt, egész egyszerűen a saját honfitársaira lövetett.”

Deutsch Tamás szerint Dobrev Klára és az általa vezetett magyar ellenzék most az '56-os nemzeti ügyet - „a Gyurcsányékra jellemző arcátlan hazugságokra építve” – napi pártpolitikai csatározásra akarja felhasználni.

Ezt is ajánljuk a témában

„Az egész gyomorforgató és felháborító, minden jóérzésű magyar polgár nevében visszautasítom!” – húzta alá a politikus.

Ennyi – zárta a bejegyzést Deutsch Tamás.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MTom
2024. október 22. 23:45
Mmm az 56-os forradalom...amit az oroszoknal maig ugy oktatnak hogy nyugati ugynokok altal felbujtott naci felkeles volt...hol is hallottam ezt...ja ugyanezt hazudjak ukrajnarol
mizumizu
2024. október 22. 23:35
Olvasgatva a hozzászólásokat, megdöbbenek. Gondoltak már arra, hogy a nem tárgyilagos kritikának különböző okai lehetnek? Aki nem tárgyilagosan kritizál, az teli van méreggel és csalódással a félresikerült dolog miatt. Ezek a negatív érzések meghatározzák hanghordozását és szóhasználatát. . Túloz és általánosít. Ehhez jön még az a (többé-kevésbé tudattalan) vágya, hogy megleckéztesse, helyre tegye, vagy lejárassa a másikat. Talán észre sem vesszük, de az elfogultság megvakítja a látást, s gonosz irányba térít bennünket. Csak megértés alapján lehet egy közösséget megtartani. Higgyük el az egymás iránt való türelem és megértés a társadalom legfontosabb kelléke. Ahol ez kivész az elfogultság miatt, ott minden összeomlik.
sexykitty-5000122
2024. október 22. 23:15
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­­a­­­ ­­­s­z­­­e­x­­i­ ­­p­­u­­n­­c­­i­­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
5m007h 0p3ra70r
2024. október 22. 23:13
Brüsszel, Belgium, afrikai országok építették és most az amerikaiaké.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!