Családi viszálynak indult, GTA-ba illik, ami ezután következett

2024. október 17. 21:16

Autós leszámolás, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, volt itt minden.

2024. október 17. 21:16
null

Nyitókép: Ügyészség

Az ügyészség által szemlézett vádirat szerint a sértett az utasával 2022. július 8-án, hajnalban, személygépkocsival közlekedett az egyik Somló-környéki faluban, amikor vele szemben külön személygépkocsikkal megjelent a volt élettársa, illetve egy 23 éves férfi, akik előzőleg már vártak rá.

A nő egy családi konfliktus miatt akarta számonkérni a sértettet, ezért a járműveikkel elállták az útját. A sértett hátrafelé próbált szabadulni, de a két autó szorosan követte, illetve ekkor megérkezett hátulról a harmadik terhelt, egy 21 éves férfi is személygépkocsival, így a sértett csapdába esett.

A nő a személygépkocsiját nekivezette a sértett járművének, amely nekicsapódott a mögötte álló autónak. 

A vádlottak járműveikkel ezután három oldalról fogták körbe a sértett gépkocsiját, majd a nő kiszállt és egy 40 centiméteres vascsővel ráütött volt élettársának szélvédőjére, amely berepedt. 

A sértett ekkor félelmében az úttestről a széles padkára hajtott, majd az egyik vádlotti járműnek ütközve kiszabadult a szorult helyzetéből és elmenekült.

Az ügyészség a nővel szemben végrehajtandó szabadságvesztés és járművezetéstől eltiltás kiszabására, társaival szemben pedig felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.

 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000116
2024. október 17. 21:20
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­­­k­­­e­l­­­d­­­ ­­a­ ­s­z­­e­­x­­i­­­ ­­p­u­­­n­c­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!