Bejelentette az államtitkár: így érjük el a négyszázezer forintos minimálbért és az egymillió forintos átlagbért (VIDEÓ)

2024. október 26. 14:31

Nagy segítség lesz ez a magyar családoknak.

2024. október 26. 14:31
Family,Standing,On,Field.,Happy,Childhood,Concept,For,Little,Child.

Nyitókép: Shutterstock

Az új gazdaságpolitikáról szóló nemzeti konzultáció egyik fontos kérdése lesz a béremelési program – jelentette be a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. 

Hidvéghi Balázs emlékeztetett, hogy az elmúlt években jelentős béremelések történtek a közszférában és a versenyszférában is.

„A baloldal kormányzásához képest a minimálbér és a garantált bérminimum három és félszeresére nőtt, és az átlagbér is több mint megháromszorozódott”

 – mondta.

Az országgyűlési képviselő közölte, hogy a magyar kormánynak az a célja, hogy a gazdaság erősödése mellett tovább nőjön a családok jövedelme és egyre jobban megérje dolgozni.

„Azt gondoljuk, hogy új megállapodást kell kötni a munkáltatókkal és a munkavállalókkal egy többéves béremelési programról. Ez lehetővé teszi a minimálbér és a garantált bérminimum, valamint ezek hatásaként az átlagbér gyors emelését. El akarunk jutni oda, hogy elérjük a négyszázezer forintos minimálbért és az egymillió forintos átlagbért” – jelentette be Hidvéghi Balázs.

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000126
2024. október 26. 16:22
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­k­­e­­l­­d­­­ ­­a­­­ ­­s­z­­e­x­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­c­­i­­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Pelso j.
2024. október 26. 16:21
Semmiféle hiteles konkrétumot nem jelentett be. Ki a célközönsége ennek a bazári szintű tartalomnak és színháznak....?
Ízisz
2024. október 26. 16:06
Z. "Akitlosz 2024. október 26. 15:44 Embertelen rendszert hozott létre a NER." Ízisz Akitlosz 2024. október 26. 16:04 Z. Akkor ne szenvedj itt, te nagyon hülye!!! Kutyát nem érdekel a zombi nyavalygásod!!! Húzzál a hazánkból te kurva hazaáruló cseléd legalja!!! Kívül tágasabb!!! 💯❗🙂
gacsat
2024. október 26. 16:03
50% inflációval
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!