Az egyik független hírportál kitette breakingbe, hogy a Messiás úr mit mondott

2024. október 09. 14:26

Stop propaganda!

2024. október 09. 14:26
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Szóval. Fölszólalt az Európai Bizottság elnöke, a soros elnök nevében a magyar miniszterelnök, több frakcióvezető. A független hírportálok olyan szalagcímekkel hozzák, hogy először nézett szembe Orbán és Magyar. Van, amelyik egyből azt hozta ezalatt, hogy videón Magyar Péter beszéde, egy másik meg kitette breaking-be, hogy a Messiás úr mit mondott (a bizottsági elnököt és a miniszterelnököt nem). Stop propaganda!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2024. október 09. 15:54
Korrekt.
Kétes
2024. október 09. 15:54
Andris! Nem tudom melyik hírportál volt az, de csak a Szabadság tér segglyuka, vagy a Szabadság tér köpőcsészéje lehetett.
ertönszena
2024. október 09. 15:54 Szerkesztve
Csak szólok, hogy a baloldali propagandamédia tanulhat a Magyar Nemzettől. A weboldalukra már 10 óra 17 perckor kikerült az Így válaszolt Orbán Viktornak az Európai Bizottság elnöke című anyag, amelyben lényegében szó szerint közlik Ursula asszony hozzászólását, minősítgetések és egyebek nélkül. Ehhez hasonlóan a HírTV is lehetővé tette a nézőknek, hogy élőben kövessék a történeteket. A köztelevízió is élőben adott mindent. Ehhez képest a „FOS” sajtó ugyebár interpretál és irányba állít, és a végre a munkahelyére is benéző, Manfred Weber mellet hűséges kutyuliként ücsörgő, majd hülyeségeket csaholó, pszichopata Magyar Péter szerepét emeli ki. Csak mondom, én, aki végignéztem az egészet, hogy az egyetlen dolog, ami Magyar Péter mai szerepével kapcsolatban minden kétséget kizáróan kiderült, hogy a Brüsszelt mozgató erők immáron ebben az áruló kutyában látják jövőbeli magyarországi helytartójukat.
sexykitty-5000107
2024. október 09. 15:45
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­k­e­l­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­z­­­e­­x­i­­ ­­­p­­­u­­n­c­­­i­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!