A rendszerváltás óta eltelt időszak első politikai elítéltjévé váltam

2024. október 17. 18:29

Mandátumomat átadom Cseh Katalinnak. (...) Nem visszalépek, hanem előre.

2024. október 17. 18:29
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

„A rendszerváltás óta eltelt időszak első politikai elítéltjévé váltam. Bár megtehetném, nem élek a parlamenti visszadelegálás lehetőségével, mandátumomat átadom Cseh Katalinnak. Én magam az Indítsuk be Magyarországot pártalapítvány elnökeként folytatom a küzdelmet egy új rendszerváltásért.

Ma jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a bíróság, mert 2018-ban füstgyertyával tiltakoztam a rabszolgatörvény-ellenes tüntetéseken a hatalom ellen. Bár senkinek nem okoztam sem sérülést, sem anyagi kárt, ez a Fidesz által leuralt Fővárosi Ítélőtáblát nem érdekelte.

Ezzel az ítélettel egy újabb lépést tettünk az 50-es évek Magyarországa felé. Ma már nem kell nagyítóval keresni a párhuzamokat: 2024-ben a hatalom újra egyértelműen orosz érdekeket szolgál, Szuverenitásvédelmi Hivatal néven újraélesztette az ÁVH-t – aminek nem mellesleg a frissen kinevezett egyik vezetője volt III/III-as ügynök. A Pegasus-botrány óta tudjuk, hogy a megfigyelések is az Orbán-rezsim mindennapjainak részei.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2024. október 17. 20:31
Hergelni kéne, aztán felvenni videóra, amikor kiborul... mehet börtönbe.
sexykitty-5000116
2024. október 17. 20:27
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­k­­e­­­l­d­ ­a­­­ ­­s­­z­­­e­­x­­­i­­ ­­p­u­n­c­­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Ergit
2024. október 17. 20:26
Igazán vissza kellene lökni ezt az alakot 1953-56 időbe, hadd tudja meg, milyen is egy diktatúra, milyen is az ÁVH!!!! Hergelő tudatlan senki!!!! Minden szava sértő azokra, akik 1945. után szenvedtek, meghaltak Rákosi, Kádár idejében!!!!
letsgobrandon-2
2024. október 17. 20:26
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­é­­k­­e­l­d­ ­­­a­­­ ­­­s­z­­­e­­x­i­­ ­p­u­­­n­c­­­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­MOMENTUM, COM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!