A kereszténydemokrácia történelmi küldetése

2024. október 09. 23:07

2024. október 09. 23:07
Navracsics Tibor
Navracsics Tibor

Bár sokasodnak a kegyelmi állapot megszűnésére utaló baljós jelek, ma még magától értetődőnek vesszük, hogy biztonságban élünk. Szeretteink nem éhesen térnek nyugovóra este, nem kell aggódnunk a munkalehetőségeink felől, és bár dőzsölésre nem elég a pénzünk, némi takarékoskodással többnyire meg tudjuk venni azt, amire vágyunk. Természetesnek vesszük azt is, hogy akadálytalanul utazhatunk földrészünkön: Záhonyban beülve az autónkba Le Havre-ig vagy Cádizig gyönyörködhetünk a változó tájban anélkül, hogy útlevél-ellenőrzésre meg kellene állnunk.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. október 10. 00:02
"Záhonyban beülve az autónkba Le Havre-ig vagy Cádizig gyönyörködhetünk a változó tájban anélkül, hogy útlevél-ellenőrzésre meg kellene állnunk." Ezért (is) nő a terrorizmus. Azt sem tudják az európai országok, hogy ki jár, ki él náluk. Megszűnt a biztonság.
sexykitty-5000107
2024. október 09. 23:10
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­k­­­e­­­l­­d­ ­a­ ­­s­­z­e­­­x­­­i­­­ ­p­u­n­­c­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!