„A gombamód szaporodó botrányai miatt menekül” – így reagáltak az EP-ben Magyar Péter strasbourgi „uzsgyijára” (Videó)

2024. október 08. 19:37

A Tisza Párt elnöke benézett a munkahelyére és lemondta a sajtótájékoztatóját.

2024. október 08. 19:37
null

Nyitókép: képernyőkép

Mint megírtuk: visszavonulót fújt Magyar Péter Strasbourgban, hiába várták az újságírók. A nemzetközi sajtó képviselői már bent ültek a teremben, mikor értesítették őket, hogy a sajtótájékoztató végül elmarad, még azt sem közölték velük, hogy miért. 

A Tisza Párt elnöke tehát mégsem áll ki a nyilvánosság elé, a döntést nem indokolták.

Így reagáltak az EP-ben Magyar Péter strasbourgi „uzsgyijára” (Videó)

Na, ez aztán a bátor megfutamodás” – kommentálta közösségi oldalán Dömötör Csaba.Magyar Péter lemondta a ma délutánra meghirdetett sajtótájékoztatóját. Már bent ültek az újságírók, amikor közölték velük, hogy nem lesz itt semmiféle tájékoztatás. 

Teljesen egyértelmű, hogy a gombamód szaporodó botrányai miatt menekül, 

és a saját Facebook-oldalán túli nyilvánosságban nem hajlandó kérdésekre válaszolni, pedig azokból egyre több van” – tette hozzá a fideszes képviselő.

Dömötör Csaba kifejtette, hogy közben egyébként Magyar az összes EP-képviselőnek küldött levélben magyarázkodik a mentelmi joga miatt.

Eközben a miniszterelnök megtartotta a már a meghirdetett sajtótájékoztatóját – több mint száz újságíró előtt

– hangsúlyozta a kormánypárti EP-képviselő, aki szerint Magyar Péterrel ellentétben Orbán Viktor részéről „minden kérdés mehet”. Ezt megelőzően Dömötör Csaba közösségi oldalán számolt be követőinek első parlamenti napjáról. Ennek kapcsán a nagyobbik kormánypárt politikusa rámutatott: „az Európai Parlamentbe telefontolvajokat is beengednek” – utalva Magyar Péter diszkóbotrányára.

Ezt is ajánljuk a témában

A szeptembert látványosan ellógó Magyar Péternek pózolós képre és ülés előtti kötözködésre volt energiája” – tette hozzá Dömötör, majd aláhúzta: „reméli, Magyar Péternek majd ahhoz is lesz bátorsága, hogy kijöjjön a mentelmi joga mögül

amit egyébként pár hete még megszüntetett volna

 – fogalmazott Dömötör Csaba.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péterrel szemben Orbán Viktor valóban rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Strasbourgban, az Európai Parlament épületében, ahol elmondta: az Európai Unió helyzete ma sokkal rosszabb, mint 2011-ben volt.

Az Európai Uniónak változnia kell, és a magyar elnökség munkájával ennek a változásnak akarunk a katalizátorai lenni” 

– húzta alá.

Arról is beszámoltunk a Mandineren, hogy rövid intermezzo előzte meg a miniszterelnök sajtótájékoztatóját, egy férfi üvöltözni kezdett a teremben, azt kérdezve a miniszterelnöktől, mennyiért árulta el a hazát. A megjelent sajtóinformációk szerint a botrányért Gyekiczki Márton DK-s önkormányzati képviselő volt a felelős.

A magyar kormányfő két órán keresztül válaszolt újságírói kérdésekre az Európai Parlamentben kedd délután, egy nappal azelőtt, hogy az EP-ben bemutatná a magyar soros elnökség programját.

Ezt is ajánljuk a témában

Dömötör Csaba kapcsolódó videóját itt nézheti meg:

A kormányfő teljes sajtótájékoztatója pedig itt tekinthető meg:

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2024. október 08. 22:13
A német nácik nem tudnak máshogy viselkedni és gondolkodni, csak úgy, ahogy össze vannak rakva. Az összes mocskos germán meg akarta szívatni OV-t, de egyiknek se sikerült. Dögöljenek meg mind, fulladjanak bele az eladatlan Volkswagen-jeikbe!
Lehigh
2024. október 08. 22:03
Beszart a gatyaba!! Nem volt tartalek .
sexykitty-5000106
2024. október 08. 21:46
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­s­z­­­e­x­­i­ ­­­p­­u­­n­­­c­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Kanmacska
2024. október 08. 21:44
Pszichopetire rájár a rúd! Szombaton az érdektelenségbe fulladt tüncike, vasárnap az elmaradt faszbuk légyott, ma meg a sajttáj, amit nem mert megtartani, mert félt a kérdésektől és talán angolul sem tud. Közben a zsidóknak sem tetszik a hitlerezés. Nagyon úgy néz ki, hogy Peti szekere kátyúba került. Feri dörzsölheti a markát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!