Diszkóbotrány: fenyegetve érezte magát a férfi, akit megütött Magyar Péter (videó)

2024. július 27. 21:01

Öten-hatan érkeztek a férfihoz, egy héttel a botrányos eset után.

2024. július 27. 21:01
null

Nyitókép: képernyőmentés

Verőemberekkel az oldalán jelent meg Radnai Márk, a Tisza Párt botrányos előéletű alelnöke annál a férfinél, akinek Magyar Péter kicsavarta a kezéből a telefonját június 21-én, az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A férfi részletesen beszámolt az esetről a TV2-nek.

Elmondása szerint Radnaival együtt 5-6 kopasz, kigyúrt ember kereste fel őt a botrány után egy héttel.

„Mondom, úgy akarnak megegyezni, hogy öten-hatan egy ellen? Arra számítottak, hogy egyedül leszek” – részletezte a férfi a Tényeknek. Hozzátette: a biztonsági személyzet elmondása szerint aznap este sok fiatal lány idő előtt távozott a szórakozóhelyről, amit azzal indokoltak, hogy Magyar fogdosta őket.

Az illetőre még a szórakozóhelyen felfigyelt Magyar, aki ezután csavarta ki a kezéből a telefont, majd a közeli Dunába dobta azt. A férfi elmondása szerint ezt az esetet több fiatal is látta, akik később a hatóságok előtt is tanúskodtak a politikus ellen.

„Mindenki látta, ahogy a telefonom beesik a Dunába, láttam egy fiatalnak az arcán a felismerést, hogy akkor végül is végig igazam volt, és csak a telefonom akartam visszakapni” – mesélte. Mint elmondta: Radnai taxival, Magyar sietősen gyalog távozott a helyszínről, amikor meghallották, hogy a férfi taxit hív, abban bízva, hogy a kompromittáló felvételeket tartalmazó telefon nem kerül elő.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­­k­e­­l­d­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­e­­x­­­i­­­ ­p­u­­­n­­c­­i­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Lajoss
2024. július 29. 14:00
Tónika-show 2.0 😱😱😱
dodek4b
2024. július 28. 12:45
Ismét hülyére vettek 1,5 milla embert , Soros pénzen ! Ezek az új magyar demokraták , akik nem látnak ki még a fejükből sem, mert ott bekapcsolták nekik , a sötéten világító lámpát !
Hopszjuliska
2024. július 28. 12:44
A tusványosi beszédből hiányolta a luxus jachtot. Én meg nála hiányolom a 80 ezres piából hányat kellett meginnia, hogy matt részeg legyen? Tipikus bagoly mondja verébnek! Hiteltelen egy fószer!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!